21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Cum au fost scoși câmpulungenii din case, în weekend! Mii de oameni în parc

Alte Știri

Cum au fost scoși câmpulungenii din case, în weekend! Mii de oameni în parc.

Pe 6 și 7 mai a avut loc Bucurie în Mișcare Câmpulung Muscel, unde aproximativ 2000 de câmpulungeni au luat parte la activități sportive pentru toate vârstele, în Parcul
Kretzulescu.

Cum au fost scoși câmpulungenii din case, în weekend! Mii de oameni în parc

Alături de organizatorii locali, LEO Club Leolution, și partenerii locali implicați în program, am oferit iubitorilor de mișcare prezenți la eveniment, spun organizatorii.

S-au organizat demonstrații de dans, judo, box, baschet, lupte, kickbox, antrenamente de fitness și volei, provocări sportive, competiții de baschet, tenis de masă sau fun sport, precum și ateliere de robotică, desen pe asfalt și facepainting.

Bucurie în Mișcare este cel mai amplu program de promovare al sportului de masă din România și împlinește în acest an 11 ani de activitate.

Bucurie în Mișcare este cel mai amplu program de promovare al sportului

Cu acest prilej, Asociația 11even, inițiatoarea programului, alături de Kaufland România propun pentru această
primăvară 11 festivaluri dedicate mișcării.

Primele 2 orașe au fost Reșița și Câmpulung.
Urmează ca în următoarele weekenduri să ajungă și în alte orașe.

Seria de evenimente are loc în perioada 6 mai – 11 iunie.
Campania din acest an rămâne o platformă de promovare a sportului de masă. Reunind în fiecare din cele 11 orașe multiple entități din zona mișcării.

Cluburi sportive publice și private, spații foarte variate de practicare a sportului, participanți de toate vârstele și peste 700 de voluntari.

Bucurie în Mișcare 2023 aduce însă și o serie de premiere,
printre care Provocarea 11. Prin care organizatorii propun participanților din fiecare oraș un traseu cu 11 spații de mișcare.

Odată bifate fiecare din cele 11 activități, orice
participant poate să se oprească la cortul organizatoric și poate extrage un bilet, în baza căruia poate câștiga diverse premii.

Iar dacă tot vorbim de premii, o altă premieră
cu care vine ediția a XI-a este aceea că peste 6000 de tricouri din material reciclat vor fi oferite ca premii.

Acestea sunt rezultate din Tricoul de Uriaș, de mărimea unui teren de rugby. Acesta a stat la baza unui nou record mondial atestat de Guinness World Records, în data de 22 aprilie, la București (detalii – www.tricoudeurias.ro).

Nu în ultimul rând, anul acesta ne vor însoți în promovarea sportului 11 ambasadori. Echipă formată din sportivi cunoscuți, alături de persoane selectate din cadrul campaniei Rutina de mișcare.

Această campanie de promovare a mișcării scoate la lumină poveștile a 100 de oameni din țară. Povești care includ mișcarea în rutina lor zilnică.

Cele 100 de povești sunt postate pe paginile de Facebook și Instagram ale programului Bucurie în Mișcare România. Și pe site-ul www.bucurieinmiscare.ro și au rolul de a ne inspira să alegem mișcarea zi de zi.

 

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie