a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

(P) Cum să joci păcănele Dice Roll, gratis

Alte Știri

Dacă ai parcurs cel puţin o dată oferta de păcănele de pe o platformă online ai observat fără îndoială că sunt atât de multe teme de jocuri încât poate să fie greu să îţi găseşti un joc care să îţi placă. Însă indiferent dacă îţi plac sloturile cu fructe, cele cu speciale sau cele de tip megaways, este imposibil să nu îţi fi găsit până acum cel puţin un joc preferat.

Şi la fel de posibil este că acest joc să fie Dice Roll, un joc extrem de ofertant atât prin prisma modului de funcţionare cât şi a câştigurilor pe care le poate ceda. Dar dacă nu l-ai identificat până acum o să îţi prezentăm mai jos în ce constau aceste jocuri de tip Dice Roll astfel încât să le identifici cât mai repede şi să iniţiezi o primă rotire câştigătoare.

1.Ce sunt jocurile Dice and Roll?

Dacă eşti fan jocuri cu fructe  şi şeptari, atunci orice joc din gama Dice and Roll o să îţi placă cu siguranţă. Pe ecranul acestora îşi fac apariţia o întreagă pleiadă de fructe, aşa că o să întâlneşti felii apetisante de pepene verde, cireşe, prune, struguri dar şi exoticele lămâi şi portocale.

Şi pentru puţină condimentare vei avea parte pe ecran şi de şeptarii norocoşi dar şi de clopoţeii de aur, cei care amintesc de sloturile retro din cazinouri. Dar titlul este dat de către simbolul wild al jocului, 3 zaruri de un roşu aprins care aşteaptă să fie aruncate pe ecran.

Aşadar orice joc cu titlul de Dice Roll îţi va oferi această funcţie specială şi extrem de plătitoare. Trebuie doar să o aduci de cât mai multe ori pe ecran şi poţi obţine cu adevărat câştiguri care o să te facă extrem de fericit.

2.Cum poţi să joci Dice and Roll

Aşa cum ştii, poţi juca Dice and Roll doar pentru distracţie dar poţi opta şi pentru varianta în care te interesează şi eventualele câştiguri cedate de slot. Pentru partea de distracţie lucrurile sunt simple, accesezi slotul în varianta demo de joc şi laşi rolele să se învârtă.

Este adevărat că ţi se vor oferi doar credite imaginare, dar te interesează doar să te distrezi şi în acest fel scopul este atins. Dar dacă vrei o miză reală atunci eşti obligat să deţii un cont de jucător activ pe platforma care oferă acest joc.

Şi în momentul în care ai decis că vrei să îl abordezi pe o miză reală va trebui să îţi faci un buget de joc. Odată ce ai stabilit valoarea acestuia va trebui să setezi miza care ţi se potriveşte şi să iniţiezi rotirile de aparat. Restul este simplu, ai parte de combinaţii câştigătoare introduci câştigul în casă, pierzi, ai obţinut o experienţă de joc pe un slot incitant.

3.Simbolurile Dice and Roll

Îţi spuneam la începutul articolului că acest slot este indicat celor care îşi doresc tema fructelor  dar şi un slot retro care să le amintească de începuturile industriei. Şi exact acest lucru o să întâlneşti pe rolele slotului Dice and Roll, atât fructe cât şi simboluri de care îţi aminteşti cu drag.

Şi pentru că ai atâtea simboluri pe ecran, este bine să ştii că există o ierarhie valorică a acestora, indiferent dacă joci demo sau pe o miză reală. Începem deci acest clasament cu simbolul de scatter al jocului, care plăteşte doar credite dar nu cedează şi jocuri speciale.

Îl urmează aşa cum este şi normal simbolul şeptarului, al clopoţelului din aur şi pleiada de fructe pe care ţi-am prezentat-o mai devreme. Cele mai bine cotate în tabela de plăţi a jocului sunt feliile de pepene verde şi apetisanţii struguri negrii, dar şi o linie de cireşe, prune, lămâi şi portocale te poate surprinde plăcut prin generozitatea de care dă dovadă.

4.Runde speciale

Deşi simbolul de scatter apare pe rolele Dice and Roll, nu vei avea parte de runde speciale, acesta este un simbol care face doar plăţi în credite. Dar dacă o să joci acest slot o să observi că nici nu te interesează prea tare această opţiune de joc.

Explicaţia constă în rolul pe care îl are simbolul wild al jocului, cele 3 zaruri de un roşu electrizant pe care le doreşti cât mai des pe rolele acestui joc. Zarurile wild au proprietatea de a apărea oriunde pe rolele de joc, înlocuind celelalte simboluri ale slotului şi participând în acest fel la mărirea câştigurilor.

Dar modul în care o fac este unul spectaculos dar mai ales plin de surprize. Producătorul jocului le-a dat proprietatea de a apărea oriunde pe role dar şi de a se extinde în dreapta şi în stânga rolei pe care se hotărăsc să apară.

Surprizele în ceea ce le priveşte nu se termină aici, simbolurile wild pot apărea simultan pe ecran şi prin proprietatea de extindere pe care o au să îl ocupe în întregime. Vei obţine în acest fel cel mai apreciat şi dorit câştig de către jucători, cel de tablou de wilduri.

5.Avantaje şi dezavantaje

Trebuie spus că principalul avantaj al slotului Dice and Roll este acela că poate să fie jucat atât în varianta gratuită cât şi în cea care presupune o miză reală. Şi dacă treci în acest sistem de joc atunci merită să îi cunoşti şi un alt avantaj care îl impune ca slot plătitor, RTP-ul care depăşeşte 95%.

Şi merită menţionat şi jackpotul progresiv al jocului, acel premiu impresionant structurat pe 4 nivele de câştig. Acesta este cedat aleatoriu după înregistrarea unui câştig în jocul de bază şi în acest caz nu va trebui decât să întorci 3 cărţi cu acelaşi semn din cele 12 afişate, astfel încât valoarea ataşată acestuia să intre în contul tău de jucător.

Dar la fel de corect este să menţionăm şi dezavantajul cel mai mare al acestui joc, lipsa rundelor de jocuri speciale. Este adevărat că ai un scatter pe ecran dar acesta nu oferă rundele gratuite aşteptate ci doar plăteşte credite în funcţie de miza abordată în joc.

Concluzie

Acum ştii în ce constă jocul Dice and Roll şi faptul că slotul se remarcă prin simbolurile de wild reprezentate de cele 3 zaruri. Alege dei varianta de joc care ţi se potriveşte cel mai bine, lasă zarurile să îşi facă magia şi în mod sigur nu vei regreta!

 

 

 

Ultimele Știri

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh. Baia este unul...

Alte știri din aceeași categorie