Cuplurile care au încheiat căsătoria în anul 1970 au fost premiate!

Cuplurile care au încheiat căsătoria în anul 1970 au fost premiate!

Cuplurile care au încheiat căsătoria în anul 1970 au fost premiate de autoritățile locale! Vorbim aici de Alexe Nicolae și Minodora, Apostoiu Dumitru și Maria, Aurel Nicolae și Ioana, Bodea Damian și Doina, Buzatu Gheorghe și Victoria, Catrinescu Gheorghe și Florica, Gorgan Tudor și Petra, Iliescu Mihai și Rodica Elena, Luchian Aurel și Elena, Nițescu Mihail și Lilica, Opri Gheorghe și Georgeta, Păștin Ion și Maria, Penelea Benone și Doina, Pestrițu Mihai și Maria, Proca Ion Dorel și Maria, Sora Nicolae și Verginia, Staicu Constantin și Aurora, Stoica Nicolae și Liliana, Șerban Ion și Filoftia, Ungureanu Ștefan și Elisabeta.

Cuplurile longevive au primit din partea autorităților locale o diplomă, un buchet cu flori și o distracție pe cinste la un local din oraș, ca atunci când au spus pentru prima dată ,,Da”. Câțiva dintre ei au luat cuvântul și au spus că fără iubire și respect o relație nu poate rezista peste ani. S-au arătat dezamăgiți de faptul că tinerii din vremurile actuale nu mai sunt stabili unei relații, și după câțiva ani de căsătorie divorțează, și își refac viața așa cum știu, adică într-un mod nu prea ortodox.

Cele 20 de cupluri nu au ratat ocazia de a face o poză de grup pe scările primăriei, la fel ca în tinerețe. Toți au retrăit emoțiile de atunci, pe care cu greu le-au putut exprima în cuvinte.

După ce au fost felicitați și premiați la primăria Câmpulung, cetățenii căsătoriți care au peste 50 de ani împreună în 2020, au petrecut la restaurant ca și atunci când au spus pentru prima dată ,,Da”, din toți rărunchii.

Au jucat hore, sârbe și s-au bucurat că viața le-a mai oferit acest cadou minunat!

About The Author

Related posts