13.5 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Curs de formare pe calitatea proiectelor în programul Erasmus

Alte Știri

Agenția Națională pentru programul Erasmus+ din Turcia organizează Cursul de formare pentru creșterea calității proiectelor în programul Erasmus+ în domeniul tineretului. Cursul își propune ca scop principal susținerea persoanelor cu experiență în lucrul cu tinerii pentru dezvoltarea competențelor acestora de a organiza și derula proiecte de tineret de calitate, ca măsură de sprijin pentru strategia pe termen lung a organizației. Cursul se va derula în perioada 16-22 martie 2015 în Turcia. Sunt invitați să se înscrie lucrători/lideri de tineret și manageri de proiect implicați în proiecte internaționale de tineret care doresc să dezvolte un proiect de calitate în programul Erasmus+ în domeniul tineretului, ca rezultat al participării la acest curs. Data limită pentru înscrierea la acest curs de formare este: 1 februarie 2015.

Mai multe informații despre curs, profilul candidatului, criterii de selecție, procedura de înscriere și costurile suportate pentru candidații selectați se gasesc în apelul național, publicat pe link-ul de mai jos:  http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/39. Pentru mai multe informații, puteți contacta Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș (strada Victoriei, nr. 18), la următoarea adresă de e-mail: europearges@gmail.com.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie