-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Cursuri Dans pentru Copiii Instituționalizați

Alte Știri

Casa de Cultură a Studenților Pitești organizează în parteneriat cu D.G.A.S.P.C Argeș, cursuri gratuite de dans pentru copiii instituționalizați aflați în Centrul de Tip Familial Valea Mare, Ștefănești, în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 13:00-14:00.

În cadrul cursurilor de dans, copiii învăță să aibă o postură frumoasă, să-și dezvolte eleganța mișcărilor și să deprindă bunele maniere, alungând tensiunile interioare, eliminând încordarea psihică, dezvoltând totodată motricitatea, menținând sănătatea și sporind memoria copilului, precum și funcțiile sistemului nervos prin creșterea fluxului sangvin la nivel cerebral.

De toate aceste beneficii ale dansului se bucură copiii instituționalizați aflați în Centrul de Tip Familial Valea Mare, CCS Pitești fiind deschisă către parteneriate cu alte instituții ce derulează astfel de programe pentru copiii cu nevoi speciale.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie