11.7 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

D’ale unui român de succes: ”Dacă veţi avea lumină două ore la solstiţiu, să ziceţi mersi!”

Alte Știri

Ne mândrim cu românii de succes! Apreciem faptul că oameni din ţara supranumită şi Grădina Maicii Domnului, ajung să ne reprezinte cu demnitate şi succes în lume. Pornim prin a-i aprecia pe eroii care luptă şi îşi riscă vieţile în teatrele de operaţiuni din lume, oameni care atunci când se întorc acasă, îşi îndreaptă privirea spre oamenii nevoiaşi, ajută, sprijină, dacă nu material, măcar moral!

Apreciem tot ceea ce înseamnă români de succes, OAMENI care ne reprezintă ţara!

Într-un material difuzat de Kanal D, apare şi un domn pe care îl felicităm sincer pentru ceea ce a realizat în carieră, fiind managerul Food and Beverage şi are în subordine 1.300 de persoane. Cătălin Buta, căci despre el este vorba, ne reprezintă cu mândrie țara și orașul la bordul celui mai mare vas de croazieră din lume.

Românul aflat în cea mai importantă funcţie pe cel mai luxos vas de croazieră din lume, Cătălin Buta, ginerele consilierului local Constantin Ivan, este omul care în viaţa de zi cu zi, are de gând să ridice o clădire de peste 10 metri înălţime la o distanţă de 1,6 metri de un bloc de locuinţe din municipiul Câmpulung, judeţul Argeş!

CITIȚI ȘI: După o împroprietărire ilegală, acum 30 de familii îşi caută dreptatea în instanţă

Clădirea, şi ideea afacerii nu deranjează familiile respective, dar faptul că Buta lasă 10 familii în beznă, aduce  un val de nemulţumire din partea acestora. Clădirea pe care Buta vrea să o construiască se înghesuie între o vilă monument istoric, Vila Anastase şi un bloc ce a fost construit în 1971 pe un teren atribuit în folosinţă veşnică de Consiliul Popular de la acea vreme.

CITIȚI ȘI: Fostul architect al primăriei Câmpulung face presiuni pentru o ilegalitate!

Pe aripa pe care se află respectivul teren, şi el cu o poveste nu tocmai ortodoxă, dar asta e altă poveste, se află ferestrele a 10 apartamente, iar 5 dintre aceste locuinţe au vedere doar pe partea aceasta. Distanţa şi înălţimea fac ca, cele 10 familii să rămână în beznă! Lupta locatarilor cu un asemenea om, pare a fi imposibilă, însă, acum că directorul Cătălin Buta a apărut în cadrul ştirilor Kanal D, ne face să credem că acesta doreşte să îi bage pe locatari într-un submarin, dacă ar fi să facem o comparaţie.

CITIȚI ȘI: De-ale neamurilor lui Ivan: Două ore de lumină la solstiţiu, vă sunt de ajuns!

Probabil, Buta doreşte să reconstituie locul de muncă într-un cadru montan, iar dacă în altă zonă nu se poate ridica un „vas de croazieră”, aici, „pensionarii şi babele”, nu îi pot opune rezistenţă!

Şi, aşa după cum chiar directorul Cătălin Buta a precizat, ”dacă veţi avea lumină două ore la solstiţiu să ziceţi mersi!!!”.

În acest caz, desigur doar procurorii DNA mai pot face lumină, spun locatarii!

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie