-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

De doi ani, depozitul de lemne al primăriei Câmpulung este nefuncțional

Alte Știri

De doi ani, depozitul de lemne al primăriei Câmpulung este nefuncțional. Acesta este situat pe Valea Bărbușii și a luat naștere în anul 2018, în urma unei hotărâri ale Consiliului Local în colaborare cu Ocolul Silvic Câmpulung.

Acest obiectiv a apărut ca un ajutor pentru cei care cumpărau lemne de foc în mod ilegal și plăteau cu mult peste prețul de pe piață. Solicitanții procurau lemnele la prețuri subvenționate. În primii 2 ani, lucrurile au mers bine, cererile erau primite la primăria Câmpulung iar Ocolul Silvic Câmpulung aducea materialul lemnos în funcție de cerințe.

Autoritățile locale potrivit Muscel Tv, spun că anul acesta nu au primit nicio cerere în acest sens, prețurile fiind mult mai mari. De curând, prețul lemnului a fost plafonat de Guvern iar câmpulungenii pot apela din nou la cereri dar și Ocolul Silvic Câmpulung trebuie să dispună de materialul lemnos necesar.

sursa Muscel TV

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie