a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

De la Câmpulung pleacă spre București un tren plin de oameni, fabricat în anul 1930

Alte Știri

De la Câmpulung pleacă spre București un tren plin de oameni, fabricat în anul 1930. Să ne știe o țară întreagă. Este în locul celui care se numea Săgeata Albastră. Are mai puține locuri decât trenul care oferea mai mult confort dar se defecta din ce în ce mai des, spun specialiștii.

Se pare că acesta a fost și motivul de a fost retras de pe șine pe ruta Câmpulung – București. Acum cei care călătoresc cu trenul plătesc mai puțin dar orele de stat în acest automotor antic s-au dublat.

Cei care călătoresc cu acest tren sunt total nemulțumiți, alții fac filmulețe pentru social media pentru că este pentru prima dată când văd așa ceva!

Așa arată la toaletă! E un lux putem spune în anul 2022.

De la Câmpulung pleacă spre București un tren plin de oameni, fabricat în anul 1930. Să ne știe o țară întreagă.

Este în locul celui care se numea Săgeata Albastră. Are mai puține locuri decât trenul care oferea mai mult confort dar se defecta din ce în ce mai des, spun specialiștii.

Reamintim faptul că din luna octombrie anul 2015 a fost introdusă Săgeata Albastră la Câmpulung cu mare fast.

„De azi, 15 octombrie,  câmpulungenii vor putea ajunge în capitala României cu trenul. Dacă până acum prin Gara din Câmpulung Muscel, jud. Argeş au trecut doar trenurile de marfă, de azi sosesc şi pleacă şi cele de călători.

Plecările din Câmpulung, mai precis din parcul Kretzulescu vor fi la ora 05.50 şi 12.50, iar de la Bucureşti spre Câmpulung la orele 09.25 şi 16.25.”, se arăta în comunicatul de la acea vreme.

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie