11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

DE LA CITITORI: Când ești Tăticul la Bulevardul Pardon, poți orice!

Alte Știri

DE LA CITITORI: Când ești Tăticul la Bulevardul Pardon, poți orice!

Una dintre investițiile din Câmpulung, Bulevardul Pardon, a fost cea mai controversată. Dar și cea care a pornit o luptă în mediul politic.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

DE LA CITITORI: Când ești Tăticul la Bulevardul Pardon, poți orice!

Acum, când lucrurile au început să prindă contur, când florile și băncile au fost montate, și “oaspeții” nedoriți își fac apariția.

Vineri noaptea, pe bulevard, s-au plimbat, fără să le pese, niște tineri cu un auto de culoare albă. S-au plimbat cu mașina pe zona încă nedeschisă circulației rutiere.

Unii vor spune că s-a mai plimbat și un Duster de culoare închisă. Iată cine era șoferul SUV-ului și ce căuta pe zona respectivă.

În ziua cu averse neobișnuit de mari patronul firmei de constructii se afla pe lucrarea proaspăt încheiată pentru a verifica daca apele cu debit mărit sunt în totalitate preluate de gurile de scurgere, pentru a putea interveni dacă se pune problema.

Așadar, unii chiar muncesc chiar dacă e miez de noapte, nu se urcă pe pastila de la Bulevard, doar de dragul de a arăta ce șmecherie au făcut ei.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie