11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

DE LA CITITORI. Scrisoare pentru medicii spitalului municipal din Câmpulung

Alte Știri

DE LA CITITORI. Scrisoare pentru medicii spitalului municipal din Câmpulung.

Mult Stimată Doamnă Director Alina Florea,

Familia noastră dorește să-și exprime aprecierea pentru bunătatea și grija excelentă pe care a primit-o mama noastră în timpul spitalizării sale recente la Spitalul Municipal Campulung. Sensibilitatea și sprijinul personalului dumneavoastră ne-a ajutat enorm în momentele dificile prin care am trecut.

Vă rugăm să transmiteți mulțumirile noastre tuturor cadrelor medicale, medici, asistente și infirmiere, care au avut grijă de mama în aceste zile.
Acum, când faza acută a trecut iar ea este în afara oricărui pericol, am dori să vă asigurăm de toată recunoștința noastră. Medicii competenți și sensibili ca: D-na Dr Chiritescu, care a preluat-o la Camera de Garda din UPU sâmbătă 19 August 2023, D-na Dr. Mihaela Gheorghe – Secția Chirurgie, D-na Dr. Radu -Secția Medicală si a D-lui Dr. Bogdan Juganaru – Sectia ATI, -care s-au implicat cu promptitudine pentru salvarea vietii mamei mele.

DE LA CITITORI. Scrisoare pentru medicii spitalului municipal din Câmpulung

Apreciem aceasta echipa ca fiind o echipa de elite ale profesiei medicale. Nu a trebuit să aștepte mult iar tratamentul pe care l-a primit a fost administrat cu mare grijă de către personalul dumneavoastră, care a fost extrem de amabil.
Mama este atât de fericită încât nu găsește cuvinte de laudă suficiente la adresa echipei de medici, asistenți, infirmieri cu care a avut contact direct.

Când a fost primită in UPU mama prezenta o stare critica având valoarea hemoglobinei de 4,2 pe lângă faptul ca suferă de o boala autoimună.
Vă suntem recunoscători că ați salvat-o. Ne vom bucura de prezența ei mult timp de acum înainte, doar datorită echipei pe care o coordonați
Ma înclin in fata echipei,

Cu considerație si respect,
Alina Diaconeasa

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie