-1.5 C
Campulung Muscel
marți, 12 decembrie, 2023

DE LA CITITORI. Se înfundă canalizarea, apa refulează în apartamente

Alte Știri

Zilnic, în Câmpulung, salariaţii de la SC EDILUL CGA SA, sunt solicitaţi să intervină, ba la avarii ale reţelei de canalizare sau apă potabilă, ba la alte avarii, pe la canalele de evacuare a apei menajere de la case sau blocuri.

Aşa s-a întâmplat joi, în zona centrală, la unul din blocurile din spatele fostului magazin Romarta, unde, permanent se înfundă canalizarea, iar apa refulează în apartamentele de la parter.

Acum apa a ieşit în bucătăria unui apartament situat la parter, iar cei de la societatea furnizoare de servicii au intervenit la canalul de evacuare, pe care au reuşit să îl desfunde, era plin de şerveţele umede, cartofi, morcovi şi chiar şi scutece pentru bebeluşi.

Acest aspect nu este unul izolat, spun oamenii de la societatea musceleană, fel de fel de obiecte blochează canalizarea prin Câmpulung. Aceştia spun că au găsit chiar şi lenjerie intimă aruncată în canalizare.

Ultimele Știri

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele. Zoltan Sorin Ștefan...

Alte știri din aceeași categorie