14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

DE LA CITITORI. Spitalul municipal din Câmpulung va ajunge cu lacătul pe el!

Alte Știri

DE LA CITITORI. Spitalul municipal din Câmpulung va ajunge cu lacătul pe el!

Din momentul în care fostul manager al spitalului din Câmpulung, Grigore Stănescu, a plecat de la cârma unității medicale, parcă spitalul este în bătaia vântului.

Pe la unitatea administrativă s-au tot perindat de-a lungul timpului mai mulți, ba medici, ba juriști, oameni care nu au putut să țină ”nava” pe drumul cel bun, au cam lăsat-o în derivă.

DE LA CITITORI. Spitalul municipal din Câmpulung va ajunge cu lacătul pe el!

Unii salariați ai spitalului spun că:

”Nu se vrea să se miște lucrurile. Noi am ajuns la concluzia că, se dorește să rămână Câmpulungul și comunele învecinate fără spital. Prin zonă se mai aude că vor să îl tragă pe dreapta. Dacă nu avem medici, ture de noapte, la unele secții, cum să mai funcționăm?”.

Pe de altă parte, se fac angajări, mai vin medici de prin Capitală sau cine știe de pe unde și nu stau decât câteva luni și pleacă. Se pare că motivul ar fi presiunea pusă pe ei de conducerea trecută și prezentă.

”Au venit medici noi, nu au stat. Motivul? De ce nu vi-l spune managerul? Că ei sunt puși pe fugă de ăia de pe secții și de ăia de la administrativ”, mai spune respectivul.

Acum, cum nu sunt secții viabile în spital, o altă nebunie se vehiculează, cum că s-ar dori ca spitalul să funcționeze în parteneriat public-privat.

Acest aspect, se pare că ar fi pus la punct de trei pioni din oraș spun oamenii.

”Se mai vorbește prin secții că este făcută o înțelegere clară. O să vadă lumea că am dreptate. Nu dau deocamdată numele, dar o să iasă ele la lumină. Se dorește făcut un spital care să aducă bani buni beneficiarilor… Oamenii de rând, la Mioveni cu ei, noroc că s-a făcut spital nou, altfel, muream”, mai spun salariații.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie