17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

DE LA CITITORI. Un cadru didactic, dă bătăi de cap, atât dascălilor din instituţia de învăţământ din Câmpulung, cât şi elevilor şi părinţilor!

Alte Știri

DE LA CITITORI. Un cadru didactic, dă bătăi de cap, atât dascălilor din instituţia de învăţământ din Câmpulung, cât şi elevilor şi părinţilor!

Iată ce ne-a transmis un părinte: „Am copilul la Carol. E terorizat de un profesor de matematică. Ce e grav e că, nu găsesc înţelegere la şefii de acolo, sau nici nu ştiu cum să spun, merg, le spun ce problemă am, dar parcă vorbesc în gol. Nu se ia nicio măsură, astfel că toţi cei care au ore de mate cu respectivul, sunt victimele lui.

Le vorbeşte urât, îi jigneşte, al meu e chiar stresat când are mate. De multe ori îmi spune că nu se simte bine, nu vrea să se mai ducă la ore. Eu am ales această instituţie de învăţământ pentru că este una de prestigiu, dar dacă nu se iau măsurile ce se impun, o să ajung la Inspectorat la domnul Tudosoiu, nu e posibil ca în 2022 să se mai întâmple aşa ceva.

Nu sunt singurul părinte care trece prin aşa ceva, zilnic vine câte unul la director şi îi spune ce problemă are, o mămică plângea zilele trecute, asta e bătaie de joc fată de elevi şi nu în ultimul rând faţă de noi, părinţii. Deocamdată atât vă transmit, dar, dacă domnul director nu se va impune, va vom da spre publicare, toate detaliile, cu nume, prenume, date, ore, totul la liniuţă, aşa poate se vor linişti apele”, a scris un părinte al cărui copil este elev la Colegiul Naţional Pedagogic Carol I din Câmpulung.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie