4.1 C
Campulung Muscel
luni, 11 decembrie, 2023

DE LA CITITORI. Viața la iarbă verde în Câmpulung

Alte Știri

Pe spaţiul verde de la Piaţa Centrală, şi-a făcut culcuş un individ, care, din câte spun oamenii din zonă care-l cunosc, ar avea ceva venituri, dar şi o locuinţă, undeva prin Schitu Goleşti.

Individul, are în jur de 60 de ani, iar ca să-şi facă somnul pe spaţiul verde, a făvut rost şi de o plapumă.

A fost fotografiat de un trecător, cum dormea liniştit, iar în mână avea o ţigară, stinsa deja. Zgomotul străzii, nu-l deranjează, iar acolo unde ar avea ceva de locuit, condiţiile sunt ca şi sub cerul liber.

„Nu se duce acasă. Stă aici, spun unele persoane că nu ar avea mare lucru nici prin Schitu, ar fi o cameră şi aia prăpădită. Aici, se trezeşte, mai primeşte ceva, mai găseşte un chiştoc, se descurcă. La el acolo, nu are de unde să facă rost nici de mâncare, nici de altele, de asta cred eu că preferă strada”, spune un comerciant din zona Pieţei Centrale.

Respectivul a fost ridicat de mai multe ori de poliţiştii locali, însă, nu se îndură să lase locul care-i asigură traiul zilnic.

 

Ultimele Știri

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor. Lidl România continuă să sprijine persoanele...

Alte știri din aceeași categorie