-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 4 decembrie, 2022

DELIR. PNL și USR se ceartă pe cutremur și 100.000 oameni nu au apă în case de 2 zile

Alte Știri

DELIR. PNL și USR se ceartă pe cutremur și 100.000 oameni nu au apă în case de 2 zile. Astăzi PNL Câmpulung a făcut următoarea postare pe pagina de socializare, cu ce vrăji a mai făcut doamna primar. Redăm textul integral mai jos:

Doamna primar Elena Lasconi ne arată încă o dată că trăiește în propriul film și caută să-și acopere neputința din administrație cu explicații fantasmagorice. Din ciclul, ce vrăji a mai făcut doamna primar, de data aceasta a reușit să dea vina pe cutremurul de zilele trecute pentru avaria conductei de aducțiune a Câmpulungului. „Cel mai probabil conducta a fost dislocată în urma cutremurului”, a spus doamna primar. Fals. Cauza avariei a fost infrastructura proastă și veche, nu cutremurul!

Liberalii din Câmpulung au propus un proiect în valoare de 55 milioane de lei pentru reabilitarea aducțiunii de apă a Câmpulungului. Doamna primar a refuzat propunerea PNL, preferând să spargă banii pe petreceri. Câmpulungenii au nevoie de investiții pentru reabilitarea infrastructurii, nu de circ.

Așa că, stimați câmpulungeni, nu cutremurul v-a lăsat fără apa ci managementul incompetent al doamnei primar!

La rândul lor USR-iștii au următoarea reacție pe pagina sa de socializare pe care o redăm integral mai jos:

PNL Câmpulung continuă minciunile cu care v-ați obișnuit.

Chipurile, avaria la conducta de apă are drept cauză incompetența primarului Elena Lasconi.

Pe principiul “hoțul strigă hoții”, peneliștii mincinoși acuză primarul și spun că avaria nu are nicio legătură cu seismul. Ipoteza comunicată de administrație, aceea că cea mai probabilă cauză a avariei a fost cutremurul, a fost emisă de specialiști, nu de către primar. Asta au constatat inginerii sosiți la fața locului, nu niște personaje de care nu mai scapă câmpulungenii și care nu ar însemna nimic fără partid.
Iată faptele:
Un așa zis proiect de reabilitare al conductei de aducțiune al PNL Câmpulung nu există.
Există însă unul vechi al fostei administrații, prost conceput, imposibil de pus în practică.
Actuala administrație a municipiului Câmpulung, din care până recent a făcut parte și PNL-ul, lucrează la refacerea acestui proiect, pentru a fi depus pentru obținerea de fonduri europene.

Asta se va întâmpla atunci când se va deschide axa de finanțare pe fonduri europene, cel mai devreme anul viitor.

Peneliștii ne-au blocat bulevardul, mint cu nerușinare și și-au dat mâna cu pesediștii să blocheze tot ce se poate în Câmpulung. De ce? Pentru că ei nu au fost în stare să facă nimic vreme de 30 de ani și așa trebuie să rămână, că așa “vrea mușchii lor”.

În timp ce peneliștii se ocupă cu postări mincinoase și neasumarea responsabilității, actuala administrație USR rezolvă o situație de criză, pe teren, pentru oameni.
Primarul Elena Lasconi va continua reconstrucția orașului, iar pseudo-politicienii din urbe nu au decât să sufere de invidie și frustrare.
Ultimele Știri

Ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident grav

O ambulanță care transporta un pacient spre Craiova a fost lovită sâmbătă de o cisternă, într-un sens giratoriu, la...

Alte știri din aceeași categorie