6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Deputatul Simona Bucura Oprescu: Legea offshore un proiect foarte important pentru viitorul ţării

Alte Știri

Deputatul de Argeş al PSD Simona Bucura Oprescu anunţă că săptămâna trecută plenul Camerei Deputaţilor „a adoptat un proiect foarte important pentru viitorul ţării, pentru securitatea energetică: Legea offshore”.

Au fost înregistrate în favoarea acestui act normativ 170 voturi „pentru”, doar trei împotrivă şi o abţinere. Legea aduce o serie de clarificări privind exploatarea resurselor naturale din arealul Mării Negre, „astfel încât statul român şi cetăţenii săi să poată beneficia cât mai mult de pe urma bogăţiilor naturale, iar exploatarea să se facă în condiţii optime”.

„Firmele străine deţin tehnologia necesară, dar rezervele de gaze aparţin poporului român. Prezenta lege a adus un echilibru în acest sens, garantând şi investiţii pentru dezvoltare cu banii obţinuţi de pe urma exploatării acestor resurse, inclusiv pentru beneficiul generaţiilor viitoare”, subliniază Simona Bucura Oprescu.

Ultimele Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu...

Alte știri din aceeași categorie