11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

DEZASTRU. Elevii rămân fără telefoane, dacă butonează în locuri interzise!

Alte Știri

DEZASTRU. Elevii rămân fără telefoane, dacă butonează în locuri interzise!

De la intrarea în vigoare a noii legi a Educației utilizarea telefoanelor mobile și a altor echipamente de comunicații electronice în școlile din România. Această prevedere ar trebui să aducă un plus de claritate cu privire la interdicțiile și modalitățile de gestionare a telefoanelor mobile în mediul școlar, având în vedere că tot mai mulți copii sunt dependenți de aceste gadgeturi.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

DEZASTRU. Elevii rămân fără telefoane, dacă butonează în locuri interzise!

Astfel, folosirea telefoanelor mobile în timpul orelor de curs rămâne interzisă pentru elevii din clasele primare, gimnaziu și liceu. În plus, profesorii vor putea lua telefoanele mobile și alte echipamente de comunicații electronice, dacă elevii încalcă această regulă.

Telefoanele vor fi returnate ulterior părinților sau tutorilor legali ai elevilor, conform regulamentului intern al școlii. Totuși, nu sunt specificate în detaliu situațiile în care profesorii pot prelua dispozitivele sau momentele în care acestea pot fi returnate. Cu toate acestea, elevilor le este permisă utilizarea telefoanelor în scopuri didactice, în zone destinate acestei activități.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie