a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

15.3 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Dezastrul în imagini. Pagube uriașe produse de seism

Alte Știri

Dezastrul în imagini. Pagube uriașe produse de seism. Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade a lovit, luni, 6 februarie, sudul Turciei, în apropiere de oraşul Gaziantep. Seismul a fost urmat de zeci de replici care au fost resimțite şi în Liban, Siria, Israel și Cipru.

Bilanțul victimelor este de cel puțin 76 de decese și peste 500 de răniți în Turcia, iar în Siria, cel puțin 111 persoane au murit și peste 500 au fost rănite. Numeroase clădiri au fost distruse în urma seismului, potrivit ministerului turc de Interne. Imagini cu dărâmăturile au fost difuzate de presa din Turcia și pe rețelele sociale.

Dezastrul în imagini. Pagube uriașe produse de seism

„Tremurul a durat cel puțin un minut”, a declarat o persoană din Kahramanmaraş, cel mai afectat oraș în urma seismului, pentru ziarul turc Hurriyet.

Nihat Altundağ, din Pazarcık, a povestit, pentru The Guardian, că șocurile puternice de la cutremur i-au trezit familia: „Slavă Domnului, suntem teferi. O clădire s-a prăbușit la doar 200 de metri de locul unde mă aflu acum. Am prieteni care nu pot ieși de sub dărâmături”.
Oamenii au fost sfătuiți să lase libere căile de acces pentru a permite salvatorilor să intervină.

Citeşte întreaga ştire: Dezastrul din Turcia, în imagini. Pagube uriașe produse de seismul resimțit și în țările vecine. FOTO

 

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie