35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Diferenţa între întâlnirea karmică şi sufletul pereche

Alte Știri

Putem spune că întâlnirea cu sufletul pereche este mai mult decât o întâlnire karmică. Când vă întâlniţi sufletul pereche, veţi observa de asemenea o serie de coincidenţe, sincronicităţi, tot felul de situaţii speciale care vă aduc unul lângă celălalt din ce în ce mai mult. Faţă de întâlnirea karmică, sentimentul care vă inundă în apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de linişte, relaxare, şi libertate, puteţi fi voi înşivă.

Ce simţiţi în întâlnirea karmică

Deci, dacă simtiţi atracţie şi iubire faţă de persoana respectivă dar şi un anumit blocaj, de parcă nu v-aţi putea exprima în mod liber ceea ce simţiţi, atunci acea întâlnire nu este cu sufletul  pereche, ci este o întâlnire karmică. Dacă întâlnirea karmică este posibilă între persoane cu o compatibilitate scăzută, sufletele pereche au întotdeuna o compatibiliate bună. Natura şi durata relaţiei este relevantă. Sufletele pereche se ajută reciproc în dezvoltarea personală. De aceea, daca într-o relaţie el se dezvoltă alături de ea, dar ea se sacrifică şi face compromisuri, adică unul beneficiază mai mult decât celălalt, atunci cei doi nu sunt suflete pereche.

Durata relaţiei este esenţială

În cazul întâlnirilor karmice cele două persoane s-au întâlnit cu un motiv şi vor avea o legătură până când au îndeplinit acel scop. Poate fi 5 luni, 4 ani sau 15 ani etc. Dacă după o perioadă de relaţie intensă, coincindenţele încep din nou să apară, dar de data aceasta cu scopul de a vă despărţi, atunci înseamnă că drumul vostru comun s-a încheiat. Poate fi vorba de un loc de muncă în alt oraş, de o a treia persoană în relaţie sau alte impedimente care încep să fie tot mai dese şi care să contribuie la a vă despărţi. Misiunea karmică s-a încheiat şi este important să înţelegeţi acest lucru, să nu luptaţi pentru ceva ce evident nu mai poate fi continuat. Încercaţi să vă daţi seama care a fost motivul întâlnirii karmice (sau aflaţi din harta relaţională karmică): aţi avut parte de un ajutor, aţi schimbat ceva în viaţa voastră, v-aţi mutat într-un alt loc, aţi primit un copil minunat, aţi învăţat ce este iubirea e.t.c. O relaţie karmică are mereu un motiv bine întemeiat, dar mai greu de realizat de cei implicaţi.

Ce simţiţi în întâlnirea cu sufletul pereche

Când este vorba de sufletul pereche, atunci liniile destinului merg foarte frumos împreună. Dacă el are o ofertă de lucru în străinătate, acest lucru nu va duce la despărţire, ci dimpotrivă el va găsi şi pentru ea locul de muncă la care visase, dacă ea îşi doreşte o familie şi copil, el va avea noroc la o sumă de bani pentru a-I oferi tot confortul, dacă ea urmează un curs de medicină naturistă, acest lucru îl va salva pe el de la o operaţie şi se va vindeca repede, etc. Toate evenimentele din viaţa ambilor parteneri, vor avea efect benefic asupra relaţiei de cuplu: pentru că sufletele pereche sunt împreună ca să se ajute să evolueze. Când vă întâlniţi sufletul pereche, veţi observa de asemenea o serie de coincidenţe, sincronicităţi, tot felul de situaţii speciale care vă aduc unul lângă celălalt din ce în ce mai mult. Dacă bărbatul cu care eşti te descurajează ca să faci un curs de calificare pe care ţi-l doreşti din tot sufletul, atunci nu este sufletul tău pereche. Dacă însă chiar el va veni acasă cu o ofertă extraordinară care să te ajute să îţi împlineşti visul mai repede decât te-ai gândit, atunci el este sufletul tău pereche. Când eşti cu sufletul tău pereche te simţi liber, frumos, puternic, tu însăţi, străluceşti şi toate planurile şi visele tale se împlinesc mai repede decât le-ai fi putut tu realiza, iar acest lucru se întâmplă şi după 10 şi după 20 de ani de relaţie. La fel şi el, alături de tine, îşi poate realiza foarte uşor visele şi ambiţiile, deoarece voi doi nu vă împiedicaţi unul pe celălalt, ci evoluaţi împreună. Facem cunoscut faptul că există varianta ca într-o întreagă viaţă să nu îţi găseşti sufletul pereche, este foarte greu de găsit, dacă există compatibilitate în relaţiile de cuplu, poate exista şi varianta ca cei doi să nu fie suflete pereche. Totodată poate exista varianta ca două fete sau doi băieţi să fie suflete pereche, excludem varianta lesbianismului sau a homosexualităţii.

 

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie