-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Din 28 octombrie în cinematografe, Capra cu trei iezi. Filmările s-au făcut aproape de Câmpulung

Alte Știri

Maia Morgenstern a vorbit cu HotNews.ro despre „Capra cu trei iezi”, ultimul său film care urmează să fie lansat în cinematografele din România săptămâna viitoare, descriind filmările la acesta drept o experiență „intensă, totală”.

Difuzat pentru prima dată la Festivalul Internațional de Film Transilvania, mai cunoscut sub denumirea de TIFF, și apoi în câteva cinematografe selectate din țară în timpul verii și al toamnei, Capra cu trei iezi va avea în sfârșit premiera „generală” în cinematografele de la noi vinerea viitoare, pe 28 octombrie.

Pentru cei care poate încă nu au auzit prea multe despre film, el este o adaptare pentru marele ecran a poveștii clasice pentru copii cu același nume pe care Ion Creangă a publicat-o în urmă cu aproape 150 de ani. Filmul regizorului Victor Canache aduce însă înapoi sângele în povestea lui Creangă, după cum el însuși a povestit într-un interviu acordat HotNews.ro înainte de TIFF, descriind thriller-ul psihologic drept un „horror light”.

Cu Maia Morgenstern în rolul „caprei” și actorul Marius Bodochi în cel al „lupului”, Capra cu trei iezi a câștigat Premiul Publicului pentru cel mai popular film românesc la TIFF, toate biletele epuizându-se cu vreo săptămână înainte să fie difuzat la festival. Succesul a fost la fel de mare și ulterior, Capra cu trei iezi fiind „sold out” și în celelalte orașe din țară unde a fost prezentat ulterior înainte de marea premieră de vinerea viitoare.

Am vorbit cu Maia Morgenstern pentru a încerca să aflu mai multe despre cum se explică succesul lungmetrajului de debut al lui Victor Canache, ce a atras-o la film să accepte rolul, cum au decurs filmările din satul Malu cu Flori dintre Târgoviște și Câmpulung, și alte lucruri interesante. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie