7.4 C
Campulung Muscel
vineri, 1 decembrie, 2023

Doamne cât de mult iubește primarița Elena Lasconi, România cu toate ale ei!

Alte Știri

Doamne cât de mult iubește primarița Elena Lasconi, România cu toate ale ei! Deci la capitolul comunicare, Câmpulungul nu a avut niciodată așa edil. Dar și la promovarea imaginii se întâmplă același lucru. Din nimic femeia asta câștigă adepți la postări în social media dar și la aparițiile TV.

Eeeiii, de data aceasta a reușit ca de Ziua Armatei organizată la Mausoleul Matiaș să iasă în evidență. Au fost mulți politicieni pe metru pătrat dar și primari din localitățile arondate. Frumos din partea edililor au venit cu eșarfa cu tricolorul României, îmbrăcați la patru ace.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Doamne cât de mult iubește primarița Elena Lasconi, România cu toate ale ei!

Dar din păcate, totul a fost ca în fiecare an. Același onor, aceeași paradă, mulți oameni pe scările Mausoleului Mateiaș. Un monument istoric destul de impunător… Bla, bla, bla.

Dar discursul primarului Elena Lasconi și fața acesteia la depuneri de corone a dat culoare evenimentului. Nu știm ce e în sufletul primăriței. Iubește cu adevărat România, țara asta plină cu istorie, tradiții, obiceiuri, dar expresia feței asta spune. Este prima femeie primar al Câmpulungului, o purtătoare de fustă foarte patriotă.

Și uite așa, în stilul său caracteristic a eclipsat până și haina militară la acest eveniment dedicat Armatei Române.

Ultimele Știri

Toți pensionarii vor fi scoși în față. Se întoarce roata! Ce veste minunată!

Toți pensionarii vor fi scoși în față. Se întoarce roata! Ce veste minunată! Pensionarii care merg la cumpărături cu...

Alte știri din aceeași categorie