6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Doliu în învăţământul din Mioveni!

Alte Știri
Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, îi aduce un ultim omagiu celui ce a fost profesorul Paul Mustaţă.
„Am aflat cu mare durere de plecarea dintre noi a profesorului Paul Mustaţă, un gospodar desăvârşit pentru instituţia în care a lucrat şi pe care cu onoare a condus-o.
Profesorul Paul Mustaţă va rămâne mai departe alături de noi prin rezultatele, umane şi materiale, ale muncii sale neobosite. Condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească!”.
Paul Mustaţă s-a născut pe 18 februarie 1952 și a fost viceprimar al oraşului Mioveni(1991-1996), consilier local (1996-2000), Director al Școlii “George Topârceanu”Mioveni(2009-2015), Inspector Şcolar General Adjunct(2009), membru al Comisiei Judeţene de arbitraj-Şah, Vicepreşedinte şi Secretar al Asociaţiei de Prietenie Mioveni – Landerneau(Franţa) şi preşedinte al Asociaţiei Sportive Şcolare „Millenium”.
În anul 2008 a fost numit Fiu al Argeşului şi Muscelului, iar în 2010 a primit o Diplomă de Excelenţă pentru merite deosebite în activitatea desfăşurată în domeniul administraţiei locale şi pentru sporirea prestigiului adus oraşului Mioveni”.
A fost un om foarte apreciat de elevi, profesori şi părinţi, dovadă stând faptul că mulţi dintre elevii acestuia sunt astăzi dascăli, directori, medici etc.
Acesta a lăsat în urma sa o mare suferinţă şi un gol imens în învăţământul din Mioveni.
Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie