16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Doliu în rândul veteranilor de război! S-a stins…

Alte Știri

Doliu în rândul veteranilor de război! S-a stins din viaţă şi un  Cetățean de Onoare al Argeșului și Muscelului la 96 de ani! După ce a participat la Mausoleul Mateiaş atunci când Klaus Iohannis a fost în zonă, Gral. (R) Stan Marin Nițu s-a îmbolnăvit de TBC, iar ceva timp a stat prin spitale, după care la un azil de bătrâni.

Conducerea Consiliului Județean Argeș deplânge trecerea în neființă a celui care a fost Gral. (r) STAN MARIN NIȚU, președintele Asociației Veteranilor de Război – Filiala Argeș. Cetățean de Onoare al Argeșului și Muscelului, Gral. (R) Stan Marin Nițu a fost și va rămâne veșnic în conștiința noastră ca un adevărat luptător pentru valorile naționale, un exemplu pentru generațiile viitoare a ceea ce înseamnă dragoste de țară.
gral-nitu-stanÎn urma sa, rămâne un îndemn pentru o țară întreagă:

“Transmit tuturor cetăţenilor ţării, eu, un veteran de război participant timp de trei ani şi jumătate pe front, să fie sănătoşi, să muncească pentru respectarea democraţiei în România, să se ocupe de copii mai mult şi să păstreze neîntinat, ca lumina ochilor din cap, drapelul, care este simbolul naţiunii române!”

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Ultimele Știri

Incendiu la o locuință din Aninoasa! Pericol major

La 112 s.a sesizat faptul că, în comuna Aninoasa, a izbucnit un incendiu la o locuință și este pericol...

Alte știri din aceeași categorie