1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Dragi, consilieri locali! Sperăm că nu întoarceți spatele, la cei 10 milioane de lei…

Alte Știri

Dragi, consilieri locali! Sperăm că nu întoarceți spatele, la cei 10 milioane de lei… Și așa administrația publică locală se află sub presiunea timpului și ultimul termen este 8 noiembrie la ora 24.00, pentru depunerea documentației, pentru programul Anghel Saligny. Reamintim, la Câmpulung pot ajunge 10 milioane de lei, dacă voi consilierii locali, cei care ați primit votul de încredere al câmpulungenilor, veți renunța la orgolii și vă iubiți orașul în care locuiți.

Și, așa ședința este luni, 8 noiembrie de la ora 12.00, iar până la miezul nopții trebuie urcate în platformă documentele care nu sunt unul, două, trei ci sute de pagini, după ce trece proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea cererii de finanțare în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny și a devizului general estimativ pentru proiectul “Extindere sistem de canalizare pe străzile Ion Giurculescu, Valea Româneștilor, Rujoi, Chichirez, Calea Târgoviștei, Izvorului”.

Aceste străzi alese pentru proiect în anul 2021, nu au nici canalizare, nici asfalt, iar cinci din cele șapte au nevoie și de rețea de apă potabilă.

Prin programul Anghel Saligny, municipiile au garantată în caz de admitere a proiectelor suma de 10 milioane de lei, plafon în care este recomandat să se încadreze autoritățile solicitante. Programul finanțează lucrări de asflatare doar acolo unde străzile au rețea de apă potabilă și canalizare.

Drumurile propuse în proiect de municipalitate sunt cele mai prăpădite, conducerea nădăjduind că le va rezolva prin acest program.

Deci atragerea acestor bani și derularea investițiilor ar fi un real succes pentru orașul de la poalele Mateiașului.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie