16.9 C
Campulung Muscel
luni, 25 septembrie, 2023

Dragi fete şi femei, nu vă mai amăgiţi sufletul din cauza bărbaţilor! Toţi sunt la fel…

Alte Știri

După o perioadă mai lungă de timp, în care nu v-am mai scris, revin cu o serie de informaţii, pe care le consider balsam pentru sufletul femeilor. În acest amplu articol am să vă dezvălui, trăirile unor tinere care au ajuns la aceeaşi concluzie: Dragă prietenă, nu te mai amăgi… toţi sunt la fel!

,,Sunt Yvona, iar asta este povestea a ceea ce am descoperit după o perioadă de cercetare. Subiecţii, un lot de bărbaţi cu vârste de la 18 la 60 de ani. Rezultatul este halucinant, toţi parcă sunt făcuţi de aceeaşi mamă! Totul a început în urmă cu câteva luni. Am stat o noapte şi am studiat stelele cu prietena mea, am să-i spun Gabriela. Am discutat ca fetele şi am stabilit că este timpul, să vedem de ce bărbaţii reacţionează altfel decât ne-am dori noi femeile… Am început, cum era normal cu partenerii noştri. DA, am făcut teste cu ei şi rezultatele erau aproape la fel. Ne-am gândit, să vedem dacă zodiile sunt de vină, dar nu era aşa. Am luat spre cercetare de la prima la ultima zodie. Cercetarea era să le urmărim reacţia la stimuli. Nu este vorba de sex. Aşa că am început de la banale discuţii. Ce reacţie au avut. Să încep cu prima zodie, subiecţii din Berbec. Focoşi, încrezători, cuceritori! Asta este metoda prin care-şi prind în lanţ victima. Dar ce să vezi, dacă le dai apă la moară, fug. Nu este de spaimă, ci vor să se ducă femeia spre ei, să-i cucerească.

Am trecut la măritul Taur. Un domn desăvârşit prin comportament. Uşor mincinos până-şi pune planul pe linia de plutire. Cucereşte, atacă şi aşteaptă… Rezultatul acelaşi!

Acum domnii din Gemeni. Cuceritori, iubăreţi, cu un papagal desăvârşit. M-a făcut din vorbe respectivul, dar după ce a obsevat că are potenţial şi intră pe făgaşul pe care-l doreşte şi nu am picat… a luat-o pe alta la pupat şi a tăcut. Aşadar aproape acelaşi comportament!

A urmat testul pe Rac. Frumuşi, vorbăreţi nevoie mare, cu tactică de agăţat, dar cu acelaşi gand… Cum nimic nu s-a dus la bun sfârşit, a aşteptat. Şi, ca să mă facă să îi sar în braţe a început, să îmi cucerească o prietenă. Asta la vedere. Oricum lăsase o portiţă deschisă, însă am închis-o eu, nu se merita niciun efort. Este la fel!

Leii, regii regilor. Cei mai impresionanţi bărbaţi prin prezenţă şi aspect, asta aşa cred ei, iar dacă vin într-o relaţie cu o superioritate greu de desfiinţat, femeia este un biet pisoi. Cum a reactionat Leul. A intrat în dansul împerecherii, a lansat săgeţile iubirii şi a aşteptat… aşteptare ce a dus la tăcere! Aşa că regele este la fel cu ceilalţi.

Domnii din Fecioară sunt preţioşi, cu aere de mici burghezi, cu bun gust la femei. Nu se dau la o parte de la a cuceri o femeie prin moştenirea genetică şi financiară pe care o poartă, dar nu vorbesc, tatonează, îşi marchează teritoriul, de femeie nu se mai apropie nimeni, chiar de ar fi vorba de o viaţă, şi aşteaptă… chiar şi o veşnicie. Nu spun nici ei, micii burghezi ce simt sau ce îşi doresc de la o parteneră. Deci, la fel!

Bărbaţii din Balanţă sunt cei care iubesc, dar numai ce nu le aparţine. Aşa că ei sunt într-o continuă căutare. Vin, îşi marchează teritoriul, şi aşteaptă. Dacă femeia le dă un deget, atunci este de bine, îi ia toată mâna, dacă nu, alta la rând…

Bărbaţii din Scorpion sunt marii amorezi din grup. Ei ar avea relaţii pe oriunde, pe la locul de muncă, pe lângă casă, pe unde li se arată câte o femeie. Cum acţionează Scorpionul? Îţi invadează teritoriul, adică vine peste tine acasă, îţi află secretele, asta dacă eşti prea slabă să i le dezvălui, te şantajează emoţional şi te aşteaptă la cotitură pentru înţepătura decisivă! Dacă nu intri în joc, se retrag cu spatele înainte, de frică să nu i-o tragi.

Săgetătorii, vor ceva dar nu pot! Ei ar face multe dar… Astfel Săgetătorul vorbeşte, minte, uită şi mai ales lasă femeia să facă primul pas. Dacă femeia nu se aventurează, Săgetătorul se victimizează, apoi aşteaptă… Aşadar la fel!

Domnul din Capricorn este pus pe agăţat, vorbeşte mult, dar face…puţin. Cu Capricornul trebuie să fii partener de afaceri, un bun afacerist, partener de pahar şi petreceri, dar cam atât. Capricornul lansează năvodul şi aşteaptă… poate pică ceva…

Domnii din Vărsător, adevăraţi domni, cuceresc prin comportament, dar nu se lansează în relaţii, decât dacă partenera este cea care vine cu surplusul de… energie. Dacă nu, se retrag!

Peştii sunt alunecoşi, plini de viaţă, dar niciodată nu sunt acolo unde i-ai dori. Ei pleacă imediat ce simt că se îndrăgostesc. Acum sunt cu femeia pe care o plac, imediat sunt la afaceri. Şi ei te lasă cum simt că le fuge pământul de sub picioare!

După ce i-am testat pe toţi, i-am zis Gabrielei, “Draga mea, nu te mai amăgi! Toţi sunt la fel! Ai acum totul şi imediat nimic! Asta este viaţa alături de ei, aşa că nu te mai amăgi! Bărbatul ideal nu există!”. Cu iubire, Conita Horoscopista

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie