Dragoş Antone, locul 6 din 500!

Dragoş Antone, locul 6 din 500!

Dragoş Antone, locul 6 din 500!

A dovedit că se poate. Este vorba despre Dragoş Gabriel Antone. Este un tânăr tătic, un câmpulungean care, după ce s-a antrenat, a ajuns să participle la Campionatul Național de Culturism și Fitness,Men’s Physique care s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Braşov.

Dragoş Gabriel Antone s-a antrenat cu Mădălin Soare, din Mioveni, omul care l-a pus pe drumul pe care se află acum.

”Țin să mulțumesc,prietenului și bunului meu antrenor Mădălin Soare, care a fost alături de mine pe tot parcursul pregătirii și nu numai, soției mele care m-a susținut pe toata perioada pregătirii. De asemenea mulţumesc Clubului sportiv Champions Gym & CSS 5-IFBB sub îndrumarea domnului profesor Dănuţ Enuţă cât și Clubului Fitness Mioveni care mi-a permis să îmi susțin antrenamentele. Totodată doresc să mulțumesc și celor care m-au susținut și care au fost alaturi de mine. A fost primul meu concurs la Campionatul Național de Culturism și Fitness,competiție la care au participat peste 500 de sportivi din țară. Am intrat în finală și am luat locul 6. A fost o experiență nemaipomenita pentru mine și cu siguranță nu v-a fi și ultima competiție la care voi participa!”, a declarat Dragoş.

Dragoş Gabriel Antone s-a înscris la competiţie alături de alţi 499 de competitiori. Musceleanul nu s-a temut de competiţie, astfel că după premieri s-a clasat pe locul 6 din 500. “Sunt și singurul sportiv din Câmpulung,care a participat la asemenea gen de competiție. A fost o experiență nemaipomenita pentru mine și cu siguranță nu v-a fi și ultima competiție la care voi participa!”, a mai precizat Dragoş.

About The Author

Related posts