-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Drama polițistei devenită fără să vrea damă de companie

Alte Știri

O polițistă din comuna brașoveană Moieciu a trecut printr-un adevărat coșmar din cauza unui individ căruia i-a căzut cu tronc. Bărbatul i-a furat polițistei fotografiile de pe contul de Facebook, a creat un alt cont fals unde posta anunțuri matrimoniale însoțite de numărul de telefon real al femeii.

Polițista a început să aibă probleme încă din 2012, când a fost abordată pentru prima dată de acest individ. Bărbatul o tot invita să iasă împreună, trimițându-i insistent mesaje ani de zile. Refuzat de fiecare dată, pretendentul a gândit o strategie de răzbunare.

În 2016, Sorinel Gheorghe M. a copiat fotografiile postate de polițistă pe contul său real de Facebook și a creat un alt profil fals cu numele ”Polițista Moieciului”, unde a publicat fotografiile femeii, dar și o serie de mesaje din sfera anunțurilor matrimoniale, însoțite de numărul de telefon real.

Ulterior, bărbatul a creat un al doilea cont fals unde erau postate fotografii cu aceeași polițistă și cu mesaje similare din care reieșea că femeia oferă servicii sexuale. “Ofer partide amoroase proprietarilor de pensiuni” sau “dacă te plac, garantat îţi stric familia, relaţii la telefon…” sunt o parte dintre mesajele care erau postate pe aceste profiluri de Facebook. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie