20.2 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

E TARE. Cei cu mașini puternice vor avea un permis de conducere, SPECIAL

Alte Știri

E TARE. Cei cu mașini puternice vor avea un permis de conducere, SPECIAL.

Australia introduce un nou permis de conducere pentru cei care deţin maşini foarte puternice. Măsura va intra în vigoare începând cu data de 1 decembrie 2024 în statul Australia de Sud.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Acum, 270 de şoferi vor avea nevoie de categoria U notată în permisul de conducere pentru a putea urca la volanul unei maşini sport.

E TARE. Cei cu mașini puternice vor avea un permis de conducere, SPECIAL

Parlamentul australian a modificat legislația și a introdus ”permisul de conducere pentru supercar”. Această licență specială este destinată șoferilor de „vehicule de mare putere”. Astfel că, cei care sunt la volanul unui supercar, cum ar fi Lamborghini Huracan, nu vor mai avea dreptul să le conducă decât dacă obțin ”licența U” (licența Ultra).

Australia definește noțiunea de supercar ca fiind orice vehicul cu o masă brută a vehiculului mai mică de 4.500 kg care are un raport putere-greutate de peste 276 kW (375 CP) pe tonă (1.000 kg) ca un UHPV (Ultra High Power Vehicule).

Cei care vor să obțină o licență de clasă U vor urma un curs online prin care vor afla care sunt riscurile la care se expun, care sunt pericolele asociate conducerii unui supercar și cum să conducă preventiv pentru a nu-l scăpa de sub control.

Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie