1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Ecaterina Andronescu, singură cu coroană pentru Șerban Valeca

Alte Știri

Ecaterina Andronescu, singură cu coroană pentru Șerban Valeca la biserica de la Mavrodolu unde la ora 12.00 a început slujba de înmormântare. Pe cei doi îi leagă o prietenie profesională de mai mulți ani.

Șerban Valeca, în varsta de 66 de ani a fost un politician român, ales ca deputat în legislatura 1996-2000, în județul Argeș pe listele partidului PDSR și ca senator în același județ din partea Alianței PSD+PC în legislatura 2008-2012. În perioada 28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003 a fost ministru delegat pentru activitatea de cercetare, în Guvernul lui Adrian Năstase.

Valeca a fost președintele Consiliului Științific al Institutului de Cercetare Nucleară din Pitești. A fost ales președinte interimat al PSD Argeș în ianuarie 2015, și apoi, în luna septembrie, a fost ales președinte al filialei. A fost profesor doctor la Universitatea din Pitești și membru corespondent al Academiei Oamenilor de Știință din România. A publicat 11 cărți și are șapte brevete de invenție înregistrate la OSIM.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie