19.6 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Eclipsa de Soare din 25 octombrie – ce aduce pentru toate zodiile

Alte Știri

Întotdeauna perioada marcată de eclipsele de Soare este mai dificilă pentru zodii. Din punct de vedere astrologic, o eclipsă de Soare își face simțită influența puternică timp de aproximativ 10 zile. Iar ultima decadă a lunii octombrie și începutul lunii noiembrie vor sta sub semnul acestei eclipse din zodia Scorpionului.

Luna nouă din data de 25 octombrie ar trebui să ne aducă mai multă energie și putere pentru planurile și activitățile de zi cu zi. Dar Luna nouă provoacă eclipsa parțială de Soare. Așadar lumina palidă a Lunii (emoții puternice, tulburare, sentimente negative) va acoperi parțial lumina Soarelui (ego, sinele interior), iar cele două traversează zodia Scorpionului, semn fix de Apă, care împiedică și perturbă energia Lunii noi.

Conjunctura astrală a eclipsei pune față în față energii și influențe contradictorii. Luna nouă provoacă schimbări, Soarele aduce evenimente imprevizibile, iar Scorpionul complică toate situațiile deosebite prin care vom trece. Vor fi zile foarte tensionate, iar nativii care au planuri mari la final de octombrie trebuie să se aștepte și la vești mai puțin plăcute. Fiecare dintre noi trebuie să avem un plan de rezervă, să ne bazăm pe un ajutor sau pe niște bani, pentru că vor fi zile mai dificile.

Iată cum vor fi afectate cele 12 zodii în parte
Zodia Berbec

Nativii din Berbec se numără printre ghinioniștii acestei perioade. Pentru ei, eclipsa de Soare nu este deloc benefică, fiind într-o zodie de Apă cu semn fix, așa cum este Scorpionul. Planurile lor pot fi amânate sau pur și simplu abandonate, mai ales planurile legate de carieră și de serviciu. Berbecii care își caută acum de muncă vor avea cele mai mici șanse să găsească o ofertă bună.

Zodia Taur

Zodia Taur este o zodie fixă, așa cum este Scorpionul, astfel că ea va fi puternic influențată de eclipsa de Soare din 25 octombrie. În preajma eclipsei, Taurii pot face câteva lucruri deosebite și se pot bucura de apreciere la serviciu. Dar cea mai importantă influență a eclipsei se va manifesta în viața lor intimă. În sfârșit, Taurii vor lăsa prejudecățile și rutina deoparte și se vor bucura de o pasiune aprinsă. Cei mai norocoși vor fi cei care vor începe o relație nouă și vor oferi totul de la început.

Zodia Gemeni

Nativii Gemeni s-au bucurat deja, în luna octombrie, de influența pozitivă a lui Mercur și au reușit să pună pe roate câteva planuri noi. Mulți dintre ei au călătorit mai des în octombrie, decât în septembrie, dar au reușit să facă și economii. Banii le vor prinde bine la final de octombrie, când eclipsa de Soare poate aduce o veste neașteptată, însoțită și de anumite cheltuieli.

Zodia Rac

Luna este astrul guvernator al zodiei Rac, așadar o eclipsă de Soare care se petrece întotdeauna în faza de Lună nouă nu poate trece fără consecințe profunde asupra acestei zodii. Nativii care dispun de un buget mai consistent își vor face planuri noi cu familia. Trebuie doar să fie atenți că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar unele planuri vor fi mai costisitoare decât se așteptau. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie