10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”

Alte Știri

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”. Ieri, edilul a ieșit într-o conferință de presă cu declarații halucinante. A vorbit despre cum au fost făcute sponsorizările de către oamenii de afaceri. Pentru a-și apăra pielea primărița Elena Lasconi pe site-ul primăriei Câmpulung au fost urcate toate contractele de sponsorizare.

Hello, chiar nu vă pasă de oamenii aștia care v-au băgat sume grase în cont de le publicați, CUI-ul, J-ul și CNP-ul. Regulile GDRP la primăria Câmpulung nu funcționează, doar la jurnaliști. E de ajuns că i-ați dat în gât să se devoreze între ei, că și așa erau buni prieteni, glumim, dar acum?

Cu cine ați vota la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel dacă mâine ar fi alegeri locale?

  • Elena Lasconi - USR (47%, 4.173 Votes)
  • Georgică Mădulărea - PSD (34%, 3.001 Votes)
  • Andrei Dobrescu - AUR (10%, 860 Votes)
  • Norris Măgeanu - PNL (6%, 494 Votes)
  • Gabriel Marcu - Forța Dreptei (4%, 312 Votes)

Total Voters: 8.840

Loading ... Loading ...

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”

Nu ați făcut nimic deosebit că ați apelat la transparență. E o obligație legală pe care primăria Câmpulung până acum câteva zile nu a respectat-o. Chiar așa ați ajuns, pentru imaginea publică a voastră să vă lăudați cu respectarea legii?

CITEȘTE ȘI. Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

“Deja sunt intenții ale unui anumit partid politic care deja ne-a blocat câteva lucrări, să blocheze și activitatea primăriei și eventual să o bage în faliment cu diferite chestii populiste și să ne blocheze Legea 544 toate contractele, tot va fi pe site, și achiziție de pixuri, o să fie pe site.

Pe de altă parte mai fac apel, le-am mai comunicat, dar nu am primit nimic, se pare că doar primăria trebuie să-și facă treaba în orașul ăsta, nu și celelalte instituții”, a mai declarat primărița Elena Lasconi.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie