-1.5 C
Campulung Muscel
marți, 12 decembrie, 2023

Elena Lasconi: Fără mese întinse și politicieni la Zilele Câmpulungului

Alte Știri

Elena Lasconi: Fără mese întinse și politicieni la Zilele Câmpulungului. Vineri, primarul Câmpulungului a organizat o conferință de presă legată de organizarea zilelor orașului.

Anul acesta au apărut tot felul de schimbări. Spectacolele pentru zilele orașului se vor organiza pe stadionul municipal Câmpulung. Primărița Elena Lasconi a declarat că politicienii nu mai sunt invitați la festivitatea de premiere a sportivilor, elevilor care va avea loc la primăria Câmpulung.

Elena Lasconi: Fără mese întinse și politicieni la Zilele Câmpulungului

S-a schimbat locația. Nu se mai ține evenimentul la un local din oraș așa cum s-a întâmplat mulți ani la rând.

Va fi prezentă o delegație de la Popovo cu care municipiul este înfrățit de mai mulți ani. Manifestările pe stadionul municipal vor fi sâmbătă și duminică.

Primărița Elena Lasconi a mai declarat că Maria Cârneci a fost foarte bucuroasă că a fost invitată să participe la Zilele Câmpulungului, mai ales că artista promovează orașul de la poalele Mateiașului pe la toate emisiunile TV la care participă.

La festivitatea de premiere vor primi bani și diplome, 64 de sportivi și 24 de elevi. Vor exista și multe surprize.

“Nu veți vedea la Câmpulung politicieni care nu au ajutat cu nimic Câmpulungul, care au făcut rău orașului, atât timp cât voi fi eu primar. Ei oricum vor atârna pe aici. Cei care sunt doar de fațadă și de poză, vor veni la zilele orașului. Ei d-abia așteaptă asta. Nu va mai fi masă la Ciobănașu”, a declarat primărița Elena Lasconi în cadrul conferinței de presă pe care o puteți urmări și în format VIDEO mai sus.

Ultimele Știri

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele. Zoltan Sorin Ștefan...

Alte știri din aceeași categorie