20.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Elena Lasconi i-a ciuruit și pe cei din USR. Femeia e pe val

Alte Știri

Elena Lasconi i-a ciuruit și pe cei din USR. Femeia e pe val.

Elena Lasconi (52 de ani) a câștigat alegerile interne din USR pentru funcția de președinte al partidului, potrivit informațiilor G4Media. Ea a câștigat din primul tur cu peste 68%. Lasconi, care a fost realeasă în funcția de primar în Câmpulung, i-a avut ca principali contracandidați pe activistul Radu Hossu și deputatul Cristian Seidler.

CITEȘTE ȘI. Primărița Elena Lasconi, apariție uimitoare. Ce a ales să poarte de Sânziene

Votul a avut loc în perioada 24-25 iunie (turul 1), cu posibilitatea unui tur 2 pe 27-28 iunie. Președintele USR este ales de fiecare membru al partidului, prin vot direct, pe o platformă online, așa cum prevede statutul.

CITEȘTE ȘI. Argeșul, prăfuit la greu. E în topul județelor din România

Elena Lasconi i-a ciuruit și pe cei din USR. Femeia e pe val

Alegerile interne au loc după ce președintele Cătălin Drulă a demisionat ca urmare a rezultatelor sub așteptări ale USR în alegerile locale și europarlamentare.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Elena Lasconi s-a născut în Hațeg și este de profesie economist (absolventă de ASE). Ea și-a construit cariera în domeniul jurnalismului: a lucrat aproape 25 de ani la PRO TV ca reporter, realizator și moderator TV, dar și ca director de vânzări.

CITEȘTE ȘI. Dispare Revolut. Milioane de clienți sunt disperați! Anunț oficial

Ea a câștigat alegerile pentru primăria Câmpulung în 2020, iar în 2024 a fost realeasă cu aproape 70% din voturi.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie