Elevii din Poienarii de Muscel au primit ghiozdane şi rechizite şcolare necesare pentru procesul educativ

Elevii din Poienarii de Muscel au primit ghiozdane şi rechizite şcolare necesare pentru procesul educativ

Elevii din Poienarii de Muscel au primit ghiozdane şi rechizite şcolare necesare pentru procesul educativ. Proiectul eparhial social-filantropic „Ghiozdanul meu”, iniţiat în Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, la începutul acestui an şcolar, a continuat cu o acţiune desfăşurată în comunele  Aninoasa, Godeni şi Poienarii de Muscel, toate aflate în circumscripţia Protoieriei Câmpulung Muscel. Peste 80 de elevi au primit ghiozdane şi rechizite şcolare necesare pentru procesul educativ.

Evenimentul s-a desfăşurat la şcolile din Broşteni – Aninoasa, Coteşti – Godeni  şi Poienarii de Muscel, în prezenţa  părintelui consilier Andrei Diaconescu, ca reprezentat al Sectorului Social Filantropic şi de Misiune al Eparhiei, cu sprijinul preoţilor din parohiile protopopiatului Câmpulung Muscel. Copiii s-au bucurat de toate darurile primite şi au promis că vor încerca să obţină rezultate foarte bune la învăţătură în acest an şcolar.

În zilele următoare, caravana socială „Ghiozdanul meu” va ajunge şi în alte localităţi ale judeţului Argeş, scopul fiind acela de a se diminua abandonul şcolar şi de a se uşura situaţia financiară a familiilor defavorizate din cuprinsul Eparhiei. La finalul acestei acţiuni, peste 1.000 de elevi vor deveni beneficiarii acestor daruri oferite de parohiile argeşene.

 

 

About The Author

Related posts