a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

EROUL ZILEI: Ofițerul care a salvat doi tineri de la înec

Alte Știri

În jurul orei 14:30, un tânăr de 17 ani suna speriat la 112, anunțând că doi prieteni ai săi sunt în apă, în zona cunoscută ca ,,Bemo”, în apropiere de orașul Mioveni, iar unul dintre ei este extenuat și nu mai poate ține piept apei puternice.

Apelul a fost direcționat imediat către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au ajuns foarte repede la locul unde tinerii se aflau la scăldat.

Între cei care au ajuns la locul în cauză se afla și adjunctul Poliției Orașului Mioveni, Comisar Șef Tinca Dragoș, care a preferat să își însoțească colegii la locul faptei și să acționeze decât să permită să se întâmple o tragedie sub ochii săi.

Ofițerul de poliție a intrat în apă până la cei doi tineri, care se țineau cu greu de o creangă, pe un bolovan aflat în albia râului cu debit ridicat, și i-a stabilizat pe cei doi până la sosirea pompierilor, care i-au scos din apă pe rând.

Din fericire, totul s-a încheiat fără că vreunul dintre cei plecați să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Îl felicităm pe polițist pentru exemplul oferit prin implicarea în rezolvarea acestei situații.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie