-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Fără persoane decedate pe drumurile din Argeș!

Alte Știri

Fără persoane decedate pe drumurile din Argeș!

În perioada 16 – 22 septembrie a.c., s-a desfășurat Proiectul ROADPOL Safety Days, ce și-a propus concentrarea eforturilor pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, iar ziua de 21 septembrie 2022 este stabilită în calendarul activităților, ca având obiectivul de a fi o zi fără persoane decedate în accidente rutiere, pe teritoriul tuturor țărilor membre ale Organizației Polițiilor Rutiere – ROADPOL. Pentru ziua precedentă, obiectivul a fost îndeplinit, pe drumurile din județul Argeș nefiind înregistrat nici un accident din care să rezulte decesul vreunei persoane.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

„Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, transmit poliţiştii argeşeni.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie