18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

FC Argeș a câștigat cel de-al patrulea amical din această perioadă precompetițională

Alte Știri

FC Argeș a câștigat cel de-al patrulea amical din această perioadă precompetițională după ce s-a impus marți seară, cu 2-1, în confruntarea cu Concordia Chiajna.

FC Argeș – Concordia Chiajna 2-1(0-1)
Au marcat: Isfan (min.69 pen.), Cestor (min.76) / Lullaku (min.34 pen.).

Partida disputată la baza sportivă de la Valea Iașului a avut două reprize diametral opuse, prima destul de modestă din punct de vedere al realizărilor celor două echipe, iar cea de-a doua la discreția argeșenilor.

Chiajna a deschis scorul în minutul 33 dintr-un penalty transformat de Azdren Lullaku, scos de Mediop, fost jucător al alb-violeților acum două sezoane.

Piteștenii au restabilit egalitatea în minutul 68 tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Bertrand a fost faultat în careu, iar Ișfan a transformat cu sânge rece.

Vianna își putea trece și el numele pe lista marcatorilor, însă transversala s-a opus. Alb-violeții au trecut în avantaj cu un sfert de oră înainte de final în urma unei acțiuni individuale a aceluiași Bertrand. Mijlocașul din Madagascar a fost un servant perfect pentru Cestor care a trimis cu capul în plasă. În ultimele minute, FC Argeș a irosit și o lovitură de pedeapsă. Șerban a fost faultat în careu, centralul a indicat punctul cu var, însă portarul Chiajnei a ghicit colțul pe care a bătut Celestine.

FC Argeș, I repriză: Greab – Cestor, Dobrosavlevici, Marius Constantin – Latovlevici, Njike, Raynov, Jakolis – Calcan, Donisa, Ganea.
După pauză au mai intrat Straton, Bertrand, Celestine, Ișfan, Meza Colli, Tofan, Vianna, Șerban, Alceus. Antrenor: Andrei Prepreliță.

Concordia Chiajna, I repriză: Chesneau – Simion, Palmeș, Stănică, Andreescu – Lullaku, Codrea, Pațurcă, Burlacu – Mediop, Negoi. După pauză au mai intrat Duță, Levi, Pintilie, Piper, A.Voicu, Tulea, I.Voicu, Cocoș și Bălan. Antrenor: Ianis Zicu.

foto: Gabriela Neacșu

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie