a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Femeie depistată de poliţişti sub influenţa….

Alte Știri

Femeie depistată de poliţişti sub influenţa….

Polițiștii rutieri argeșeni au efectuat la acest sfârșit de săptămână 8 testări cu aparatele Drugtest.

Astfel, în dimineața zilei de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier Pitești, au depistat o femeie de 37 de ani, din Bragadiru, județul Ilfov, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Drăganu, în timp ce se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Cea în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care cea în cauză a fost condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie