a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Femeie reţinută pentru tâlhărie!

Alte Știri

Femeie reţinută pentru tâlhărie!

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut o femeie de 39 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei 08 iulie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, cea în cauză, care face parte din rândul persoanelor fără adăpost, ar fi deposedat, prin violență, împreună cu o altă persoană, un bărbat de 45 de ani, de o borsetă în care se aflau mai multe obiecte, un telefon mobil, documente și suma de 400 de lei.

Persoana în cauză a fost depistată pe raza municipiului Pitești, în ziua de 19 iulie a.c., cu sprijinul polițiștilor Secției 1 Poliție Pitești și a fost condusă la sediul poliției în baza unui mandat de aducere.

După administrarea probatorului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie