FLORIN BIVOL: Pe străzile Câmpulungului, de vorba cu cetățenii!

FLORIN BIVOL: Pe străzile Câmpulungului, de vorba cu cetățenii!

Candidatul pentru primăria Câmpulung, Florin Bivol a ieșit pe străzile Câmpulungului unde a stat de vorbă cu cetățenii. Pentru cei care nu îl cunosc îi facem noi o scurtă prezentare.

Este fiu al Muscelului este născut în Câmpulung, are 52 de ani. A fost crescut de părinți și de bunici în spiritul respectului față de oameni, de tradiții, de istorie, de iubire a patriei și de locul natal.

Strănepot al preotului Ionescu – ctitor și paroh al bisericii din Valea Foii/Câmpulung. Este căsătorit cu Alexandrina Bivol iar împreună îi au pe Eduard, student în anul II, 19 ani și David elev în clasa a-VI-a, în vârstă de 12 ani.

Absolvent al Universității Ecologice București. Licențiat al Universității Politehnice București, Facultatea de Inginerie Economică. Este un antreprenor independent (fără afaceri cu statul român), cu muncă de pionierat în domeniul IT.

A lucrat la secția Control Tehnic de Calitate a fabricii ARO înainte de desăvârșirea studiilor acolo unde a cunoscut oameni deosebiți, cu experiență, bine pregătiți profesional!

-Liberal. Fondator al mișcării liberale din Câmpulung alături de membrii marcanți ai vremii, Nicu Enescu, Radu Câmpeanu, Dan Amedeu Lăzărescu. Activist pentru protecția Mediului.

,,Le-am ascultat din nou, doleanțele, nemulțumirile și speranțele, cea ce s-a făcut sau mai bine spus cea ce nu s-a făcut în ultimii 16 ani de administrație locală, din care din păcate 12 au aparținut unui partid istoric, de principalele obiective ale orașului distruse în această perioadă, despre Băile Kretzulescu lăsate în paragină în urma unui proiect european, despre Grădina Publica cu arborii seculari doborâți și rătăcitele anotimpuri dispărute (grupurile statuare care care te așteptau la intrările laterale), despre starea în care se află Casa de Cultură Tudor Mușatescu, despre teatrul de vară demolat, despre fosta platforma ARO transformată în depozit de deșeuri periculoase sub semnătura fostului primar PNL, despre Casa de Cultură C.D. Aricescu (clubul ARO) și despre de banii sifonați de la bugetul primăriei către anumite evenimente culturale, despre un institut care ar trebui să fie de “cultură” și nu sediul păcănelelor și a cluburilor proxeneților din Câmpulung, despre oamenii care conduc aceste instituții, despre îmbogățiți de tranziție, despre locurile de muncă care au dispărut, despre conditiile de asistență socială, despre fabrica ARO distrusă cu complicitatea acelorași indivizi care astăzi își spun oameni de afaceri și pozează în salvatorii orașului, despre prostituția din Câmpulung, despre bătaia de joc cu care sunt tratați cetățenii în fața funcționarilor publici, despre transportul public comunitar care practic nu mai există în Câmpulung, despre bursele de mizerie alocate copiilor nostri de la bugetul primăriei, despre școlile lăsate în paragină – adevărate clădiri de patrimoniu, despre cetățeni care încă nu beneficiază de gaze și canalizare, despre condițiile din blocurile de locuințe neizolate termic, despre apa care încă se mai oprește, despre rețeaua de canalizare îmbătrânită și deficitară care refulează la prima ploaie mai puternică, despre deșeurile importante din Europa folosite în loc de combustibil la combinat, despre gazele de ardere care rezultă și plutesc deasupra orașului și despre cazurile de cancer care s-au înmulțit în ultimii ani în Câmpulung, despre spitalul municipal în care oamenii nu se mai pot trata, despre amenzile uriașe și despre drepturile cetățenești care ne-au fost încălcate, despre pădurile Muscelului care au dispărut în această perioadă de izolare, despre Mateiaș muntele sacru al Câmpulungului dispărut și el, și despre vijeliile care străbat acum municipiul……despre “dragostea” și interesele, celor care au venit aici cu intenția de a pune mâna pe ce a mai rămas din acest oraș……despre infrastructura municipiului, despre străzile pe care pășim, despre starea clădirilor, despre istorie, despre Bulevardul Pardon, despre Hotelul Regal, despre “Prima Rezidență a României”!”.

Un OM pentru Câmpulung! Florin Bivol.

About The Author

Related posts