30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Focar de infecţie la UPU Câmpulung…

Alte Știri

La urgenţa spitalului din Câmpulung, pe zi ce trece pare că se „cazează” doar cazuri sociale. Dacă de săptămâna trecută în salonul septic zăcea un bărbat putrezit pe jumătate, Ion Andrei de la Stoeneşti, acum în spital mai zace o altă persoană, o femeie care a ajuns plină de păduchi, un caz mai rar întâlnit.

Femeia e cunoscută prin Câmpulung, ea trăieşte din cerşetorie şi locul ei este în faţa unei cofetării din centrul municipiului. Femeia este chiar agresivă atunci când trecătorii nu vor să îi ofere un leu.

Nespălată, fără adăpost, plină de păduchi şi probabil şi de alte zeci de boli, femeia a ajuns la UPU, cu răni în cap făcute de la păduchi.

Filofetia Oancea are doar 45 de ani, dar traiul dezordonat pe care l-a avut a îmbătrânit-o considerabil. Frigul şi alcoolul au avut un rol important, iar acum femeia este un veritabil om al străzii. Păduchii şi gerul au băgat-o în spital de această dată şi acum este cazată în aceeaşi cameră cu Ion Andrei, omul putrezit. Cei doi reprezintă un adevărat focar de infecţie pe care medicii şi asistenţii trebuie să-l îndure în UPU, din cauza indolenţei unora care în loc să facă ceva, bagă în pământ definitiv sistemul sanitar, şi aşa bolnav.

„Cum e posibil ca aici la UPU să fie ăştia doi? El e putred, pute de mori, ea plină de boli, şi ea se mai şi plimbă pe coridoare. E inadmisibil. De ce nimeni nu are nici un cuvânt de spus? Cum se face că într-un loc în care totul trebuie să fie steril, stau ăştia doi? Cum îşi mai desfăşoară doctorii ăştia meseria? E greu de înţeles ce se întâmplă aici la Câmpulung! Arafat ăla ştie că aici toţi jegoşii sunt aduşi în gardă şi nu îi mai ia nimeni de aici? Ei se bat cu pumnii în piept că fac şi dreg… Poveşti de adormit copiii, uite aici la Câmpulung realitatea! Nimeni nu ajută medicii şi asistenţii, se vrea probabil ca să se distrugă totul la noi…”, spune o femeie aflată în UPU Câmpulung.

Ultimele Știri

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cum să faci cea mai bună vișinată în casă

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cum să faci cea mai bună vișinată în casă. Secretul pentru o vișinată aromată și...

Alte știri din aceeași categorie