6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Francezii din Landerneau au făcut donaţii pentru Spitalul ,,Sf. Spiridon Racoviţa”

Alte Știri
Primăria oraşului Mioveni a primit încă o donaţie de la Asociaţia de Prietenie Landerneau –  Mioveni. Aceasta a constat în paturi medicale electrice pentru ambulatoriu (32), mese pentru bolnavi (32), paturi pentru salon (20) şi scaune cu rotile (32). Deşi nu sunt noi, acestea sunt într-o stare bună de funcţionare, fiind foarte utile Spitalului “Sf.Spiridon Racoviţa”. În ultimii ani, atât administrația din Landerneau, cât şi reprezentanţii Asociaţiei de Prietenie Landerneau – Mioveni au mai donat oraşului: aparatură medicală pentru Spitalul “Sf.Spiridon Racoviţa” (2011), 2 autospeciale de lucru pentru Detaşamentul de Pompieri „Cpt. Puică Nicolae”, (2012, 2013),  2 autospeciale-motopompe pentru S.C S.Ed.C Mioveni S.R.L (2014), o ambulanţă şi două bărci pneumatice de salvare (2015).
Relaţiile oraşului Mioveni cu Landerneau sunt întreţinute de peste 26 de ani prin Asociaţia de Prietenie Mioveni – Landerneau.
 
 
 
Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie