6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Gala Presei Muscelene – Transmisiune LIVE de la Restaurantul Ciobănașu!

Alte Știri

Jurnaliștii musceleni se reunesc pentru a doua oară, de data aceasta într-un alt decor la Restaurantul Ciobănașu, mâine, 7 aprilie, de la ora 18:oo pentru Gala Presei Muscelene. Organizatorii evenimentului sunt Ziarul din Muscel (Atena Jilavu și Mihaela Ivașcu), Galaxy Fm și argesonline (Ciprian Neculăescu și Marius Dumitrescu), cei care au pus bazele acestui proiect în anul 2015. Pentru buna desfășurare a evenimentului și-a adus aportul și Ioana (Anca) Ștefan de la ziarexclusiv.info și mulți alții, pe care îi vom prezenta în cadrul galei ce va fi difuzată Live, pe site-ul ziarului nostru, în spațiul destinat Galaxy Fm. Ne dorim, ca de anul viitor mai mulți jurnaliști să ni se alăture în acest demers deoarece vrem să devină o tradiție și la Câmpulung ca oamenii din mass-media să petreacă toți în același loc alături de colaboratorii lor, prieteni, directori de deconcentrate, prefecți, președinți de CJ, vicepreședinți, oameni de afaceri, etc.

Vă așteptăm să ne fiți alături, dacă nu prezenți fizic, măcar vizitatori online, pentru că vor fi multe, multe surprize și informații în exclusivitate. Atmosfera este întreținută de Adi Udrea Band, cei care ne-au fost alături și anul trecut când am organizat petrecerea la Valea Mare Pravăț, la restaurantul Belvedere denumită ,,Înălțarea Presei Muscelene”, în data de 21 mai 2015. Intrarea se face numai pe bază de invitație! Vom reveni cu mai multe amănunte mâine de la eveniment, promitem că vor fi în timp cât mai real!

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie