7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Galeria de Artă Rudolf Schweitzer-Cumpăna expune la Art Safari Bucureşti

Alte Știri

Zece lucrări de pictură din colecţia Galeriei de Artă Rudolf Schweitzer-Cumpăna din Piteşti vor fi expuse în perioada 13-17 mai, în cadrul primului Pavilion de artă din România – Art Safari Bucureşti.

Art Safari Bucureşti este un eveniment anual destinat deopotrivă artei româneşti şi regionale, cu accent pe evoluţiile sale contemporane, la care sunt invitate să expună galeriile de artă contemporană româneşti şi internaţionale, dar şi muzee de artă din România. Art Safari 2015 doreşte să aşeze Bucureştiul pe harta marilor târguri europene de artă contemporană.

 „Art Safari își propune să participe activ la eforturile comunității artistice de promovare a artei contemporane românești și a culturii urbane bucureștene”.

Cea de a doua ediţie a Târgului Internaţional de Artă ART SAFARI se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 13-17 mai 2015, în clădirea CICLOP (Bvd. Magheru, nr. 6-8), între orele 12:00-21:00 (cu excepţia zilei de sâmbătă, 16 mai, când, în solidaritate cu Noaptea Muzeelor, programul va fi prelungit până duminică la patru dimineaţa.

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie