25.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Gama cosmeticelor cu ulei de cătină şi morcov – un plus de vitalitate şi strălucire pentru pielea ta!

Alte Știri

Pentru a avea un ten strălucitor şi o piele catifelată, trebuie să foloseşti creme hidratante fără multe chimicale. Produsele româneşti Corona, vă vin în ajutor! Cu o compoziţie verificată permanent de specialişti, produsele cosmetice Corona sunt la îndemâna oricui, datorită preţurilor destul de mici, raportate la calitate şi efectele rapide. La baza produselor cosmetice, de la Corona stau în general uleiurile naturale de morcov, de cătină, ricin, mierea de albine, gălbenelele.

Cum ajută morcovul pielea?

Ştim că pielea reflectă sănătatea organismului, aşadar putem aplica regula: probleme de sănătate, piele fermă şi frumoasă. Un ingredient indispensabil pentru piele şi care ne ajută în lupta pentru o piele sănătoasă: morcovul.

Constituie o sursă importantă de vitamina A, care are un rol primordial în menţinerea sănătăţii pielii.

Protejează pielea de acţiunea radiaţiilor solare.

Uleiul de morcovi are proprietatea de a reduce fotosensibilitatea, protejând pielea de acţiunea nocivă a razelor solare.

Morcovul din produsele cosmetice tratează dermatita, eczema, iritaţiile şi ridurile. Are o acţiune antiinflamatoare, revitalizează şi tonifiază pielea. Tratează acneea, pielea plină de impurităţi şi extrem de sensibilă şi uscată, în special pe picioare şi mâini.

Cum ajută catina pielea?

Cu un conţinut foarte mare de vitamine (A, F, E, D), cătina este folosită de secole pentru îngrijirea pielii şi drept component al produselor cosmetice, având o acţiune nutritivă, revitalizantă şi de refacere. Produsele pe bază de cătină hrănesc, fortifică şi vitaminizează pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi strălucitor în fiecare zi.

Gama produselor cu ulei de morcov şi cătină de la Corona conţine deja:

Lapte de corp cu ulei de morcov.

Lapte demachiant cu morcov.

Cremă de călcâie cu ulei de morcov.

Ulei pentru masaj corporal cu ulei de cătină.

Şampon cu extract de cătină.

Gel de duş cu extract de cătină.

Dizolvant de unghii pe bază de cătină.

Cremă pentru faţă cu extract de cătină.

Emulsie pentru îngrijirea mâinilor cu muşeţel şi cătină.

De curând, Corona a lansat pe piaţa în gama produselor de înfrumuseţare tratamentul de păr cu miere de albine şi ulei de ricin. Toate aceste produse din gama Corona le găsiţi la magazinul naturist de lângă primăria Câmpulung şi blocul Rechinilor.

 

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie