a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

George Răuțoiu alias mister Pardon va intra în istoria Câmpulungului

Alte Știri

George Răuțoiu alias mister Pardon va intra în istoria Câmpulungului.

Doar dacă va termina lucrările pe Bulevardul Pardon și toți arborii pe care îi va dona precum au făcut-o Goleștii în perioada interbelică, pentru a înlocui teii uscați, 93 la număr.

Cât de repede vreți să reînceapă lucrările pe Bulevardul Pardon?

View Results

Loading ... Loading ...

George Răuțoiu alias mister Pardon va intra în istoria Câmpulungului

„În locul lor vom planta  36 de castani ornamentali și 46 de tei și de ce castani, pentru că inițial, pe Bulevardul Pardon erau castani.

CITEȘTE ȘI. ELENA LASCONI. Este un proces făcut împotriva Câmpulungului

Știți foarte bine că de 30 de ani au fost lăsați în paragină și eu am preluat acest Bulevard decopertat și fără sursă de finanțare.

Am făcut rost de bani ca să-l terminăm. Era un banal proiect de asfaltare  iar acum, avem toate avizele și toate documentele în regulă ca să putem să facem bucata asta de Bulevard.

George Răuțoiu alias mister Pardon va intra în istoria Câmpulungului

Partea bună este că la final, teii și castanii o să fie și aliniați, vom avea și stâlpii de iluminați aliniați că altfel ar fi trebuit să-i punem cumva  în zigzag și era un pic mai complicat.

Toți teii și castanii, în număr de 82 vor fi donați de către constructorul George Răuțoiu. Sincer, mie îmi pare tare rău că am ajuns aici dar era cu final așteptat  această situație pentru că nu ai cum să nu afectezi rădăcinile teilor care se ramifică atât pe stânga cât și pe dreapta, pe lângă faptul că au fost afectați de construcție, sunt și bolnavi.

CITEȘTE ȘI. Minunea zilei. S-a câștigat procesul cu Bulevardul Pardon

Referitor la copacii care se vor planta, ei o să aibă înălțimea de 4 metri, și 20 cm lățime, vor fi aduși la ghivece mari și vor avea și garanție doi ani. De acum încolo, vom colabora cu Autoritatea Națională Fitosanitară pentru a le face toate tratamentele pentru că vorbim de emblema Câmpulungului”, a declarat Elena Lăsconi.

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie