17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Google Pay: Cea mai sigură metodă de plată pentru jucătorii online

Alte Știri

Când vine vorba despre instrumente de plată sigure, Google Pay este o metodă care iese imediat în evidenţă. Folosim cu toţii gigantul Google pentru a ne informa zilnic despre ce se mai întâmplă în lume, de ce nu l-am folosi şi pentru a face plăţi prin intermediul lui?

Google Pay este un instrument financiar folosit de milioane de oameni care îşi plătesc prin intermediul serviciului facturi sau achiziţionează diverse bunuri şi servicii. Este în fond un sistem de plată dezvoltat de către specialiştii de la Google şi inspiră în primul rând încredere, tocmai de aceea este folosit şi în tranzacţiile de cazino, tranzacţii asupra cărora ne vom concentra în acest articol.

Cum funcţionează Google Pay?

Înainte de a înţelege cum funcţionează GPay, este indicat să cunoşti şi ce reprezintă acest instrument de plată creat de cei de la Google. Google Pay nu este altceva decât un portofel electronic, adaptabil oricărui dispozitiv mobil şi prin intermediul căruia se pot face diverse plăţi.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de facilităţile Google Pay:

 • Descarcă aplicaţia GPay din Google Play sau din App Store
 • Conectează-te la aplicaţie prin intermediul contului Google pe care îl ai
 • Adăugă un card de credit/debit la GPay

Acum poţi să faci orice tranzacţie doreşti la orice casino online doreşti. Singura condiţie este să găseşti această metodă de plată în lista de instrumente financiare acceptate de platforma de jocuri de noroc unde ai ales să activezi.

Şi după ce o să o identifici va trebui să o selectezi ca şi metodă de plată preferată prin care ulterior vei derula toate tranzacţiile financiare din cazino. Nu îţi mai rămâne decât să stabileşti suma de depunere, să o confirmi şi să treci la joc.

Cum să faci un depozit cu GPay într-un cazino online

În primul rând va trebui să identifici un cazino online care să accepte GPay ca metodă de plată. După ce eşti convins că GPay este acceptat ca instrument financiar, va trebui să dai curs procedurii care să îţi aducă poziţia de jucător cu drepturi depline.

Vei observa că la un moment dat ţi se va cere să selectezi una dintre metodele de plată prezente în lista platformei. Odată ajuns aici, bifează GPay ca metodă de plată şi urmăreşte în continuare procedura de înscriere.

După ce vei fi înştiinţat de cazinoul online că ai primit calitatea de client eşti gata să faci o primă depunere pentru a te bucura de oferta de jocuri a acestuia. Dar ca să o faci este nevoie doar de descărcarea şi configurarea aplicaţiei de plată GPay pe telefonul personal.

Aplicaţia este disponibilă atât pe Play Store cât şi din App Store, aşa că indiferent de sistemul de operare al telefonului pe care îl deţi, GPay este disponibilă gratuit la descărcare. Odată ce ai terminat paşii de descărcare este timpul să faci prima ta alimentare de cont de jucător prin intermediul GPay. Nimic mai uşor, trebuie doar să parcurgi următorii paşi:

 • Conectează-te la cazinoul online unde deţi calitatea de client
 • Intră în cont tastând id-ul tău de jucător şi parola de acces
 • Intră în meniul de Casierie şi selectează de acolo butonul de Depunere
 • Bifează la metoda de plată aleasă pe cea de GPay
 • Tastează suma pe care vrei să o depui
 • Confirmă plată cu identitatea ta, prin codul de securitate primit de la Google

Dacă ai respectat şi ai pus în practică aceşti paşi, contul tău de jucător va fi alimentat cu suma depusă prin GPay. Nu îţi mai rămâne decât să selectezi jocul preferat şi să îţi încerci cât mai repede şansa.

Bonusuri de cazino prin intermediul GPay

Odată ce ai calitatea de client este de aşteptat să revendici primul tău bonus. Şi primul pe care îl vei întâlni este bonusul de client nou, cel care constă într-o sumă mare de bani la care se adăugă şi un număr mare de rotiri gratuite la sloturile platformei.

După ce îţi vei face mâna cu acesta, platforma va continua să vină în întâmpinarea ta cu o mulţime de alte bonusuri. Le vei putea revendica pe cele care presupun depunere, pe cele fără depunere, pariurile de tip cash-back, rotiri gratuite sau puncte VIP care se transformă în bonusuri personalizate.

Important este că toate acestea să cuprindă în lista de termeni şi condiţii şi folosirea metodei de plată GPay. Sunt cazinouri online care nu o acceptă dar şi altele care sunt dispuse la nou şi o includ în lista de instrumente financiare prin intermediul cărora se pot revendica diverse bonusuri.

GPay oferă câteva avantaje deloc de neglijat jucătorilor dintre care se remarcă:

 • Descărcare gratuită din magazinele Play Store sau App Store
 • Plăţi rapide şi uşor de efectuat
 • Inexistenţa taxelor suplimentare pe tranzacţie efectuată
 • Siguranţă ridicată prin criptare şi autentificare biometrică
 • Integrare cu alte servicii Google precum Gmail, GPay Rewards sau Google Play

Sunt avantaje indiscutabile care fac din GPay o metodă de plată din ce în ce mai prezentă în cazinourile online din ţară şi din străinătate.

Concluzie

Cazinourile online îşi lărgesc constant lista de metode de plată astfel încât să fie pe placul oricărui jucător. GPay este un portofel virtual care oferă condiţii maxime de siguranţă în utilizare şi de aceea este prezent în multe cazinouri online din ţară. Identifică cazinoul online care include GPay în lista actualizată de metode de plată şi bifeaz-o ca metoda ta preferată de tranzacţii financiare de cazino online. Nu vei regreta!

 

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie