-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

,,Guvernul Ponta” luat în braţe de Tecău când vorbeşte de realizările Argeşului, doar în hârtii!

Alte Știri

La Colegiul Prefectural al Argeşului, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău a răspuns la unele doleanţe ale primarilor prezenţi la eveniment. Acesta nu a mai ţinut cont că în sală erau reprezentanţi de la toate partidele politice, adică primari, directori de deconcentrate şi a început în câteva rânduri să facă laudaţio Guvernului Ponta. Primarul de la Mioveni, Ion Georgescu a cerut explicaţii despre porţiunea de drum de pe DN 73 – Clucereasa unde s-a frezat din toamnă şi nu s-a mai turnat covor asfaltic pe o porţiune de un kilometru şi jumătate. O altă problemă ridicată de edilul Mioveniului a fost legată de demersul făcut de autorităţile locale şi Consiliul Judeţean Argeş de a prelua în administrare porţiunea de drum Mărăcineni – Ţiţeşti. Iată care au fost răspunsurile preşedintelui CJ, Florin Tecău:

,,În privinţa lui DN 73, este corect ce spune primarul, trebuie să spunem că Guvernul Ponta a avut curaj să se apuce de acest drum, marţi voi merge la CNADR să vedem ce se întâmplă, de ce s-au apucat să frezeze acest drum dacă nu au finanţare”.

,,În privinţa celuilalt drum Consiliului Local Mioveni, Consiliul Judeţean Argeş şi-au făcut datoria au dat tot concursul, să iasă hotărârea de guvern, lucrurile s-au oprit la nivelul ministerului, şi la secretariatul general al guvernului, voi clarifica şi această problemă”, a mai declarat Tecău

 

Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie