-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Iată câteva trucuri pentru o siluetă de invidiat. O vară plină de aventură

Alte Știri

Suntem deja în luna iunie, soarele strălucește pe cer din ce în ce mai aprig, căldura devine insuportabilă, iar gândul ne stă la vacanță, la plimbări lungi pe plajă în toiul apusului, la drumeții relaxante pe munte și la multe zâmbete împărtășite cu familia și prietenii de aventură.

Sezonul concediilor a început deja, de aceea ar fi bine să îți pregătești (dacă n-ai făcut-o deja) silueta pentru zilele lungi la piscină, fustele scurte și rochiile delicate pe care o să le îmbraci în următoarea perioadă.

Iată cele mai bune trucuri pentru o siluetă de invidiat și o vară de neuitat

  • Mănâncă cum trebuie și hidratează-te

Da, știm! Sfatul standard, dar pe care dacă nu-l respecți „Adio, corp de invidiat!‟ Biologic vorbind, când începi procesul de slăbire, corpul declanșează alarmă de foame și printr-un mecanism de autoapărare păstrează energia și caloriile.

Acesta este motivul pentru care în primele săptămâni de dietă, vei vedea rezultate destul de bune. Cu toate acestea, odată ce corpul nostru observă o schimbare a comportamentului, va face o „corecție a cursului” pentru a încetini modul în care arde grăsimilor, și deci va încetini și scăderea în greutate. Pentru multe persoane acest aspect devine frustrant și abandonează. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie