-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Iată ce sfaturi aparte primesc nativii RAC, până la sfârşitul anului!

Alte Știri

Prin colaborarea celor doi benefici Jupiter şi Venus, anul 2015, devine pentru nativii acestei zodii, anul ce-i va face vedete. Jupiter pe casa a II-a a banilor din muncă proprie vă poate aduce o rotunjire a bugetului dându-vă posibilitatea achiziţionării unei locuinţe. Puteţi de asemenea să vindeţi ceva, puteţi fi finanţaţi sub forma unor investiţii. Aşadar din punct de vedere financiar, perspectivele acestui an sunt mai mult decât optimiste.

Aveţi şanse să evoluaţi spiritual!

După 11 august Jupiter va tranzita zodia Fecioarei adică casa comunicării dumneavoastre, oferindu-vă o mulţime de căi de manifestare spirituală. Micul benefic va avea rolul de a vă rezolva problemele băneşti, în aşa fel încât la un moment dat, adică din 31 iulie, să deveniţi puţin cam nesăbuiţi în ceea ce priveşte cheltuielile. Perspectiva unor investiţii pe termen lung este benefică până în 11 august, tot ce ţine de acest sector. Este momentul să depăşiţi ideea învechită de a funcţiona între limitele riguroase ale unui venit dintr-un salariu fix, încercând o colaborare de unde să vă rotunjiţi veniturile, sau chiar să vă deschideţi propria afacere. Vă puteţi satisface anumite capricii în ceea ce priveşte cheltuielile pentru propria persoană, dar fiţi cu băgare de seamă că s-ar putea să vă treziţi cu buzunarele goale. Pentru cei ce sunt implicaţi în procese cu instituţii ale statului şi nu numai, este bine să nu acordaţi credit tuturor promisiunilor făcute de către persoane care în esenţă sunt certate cu legea, bazaţi-vă pe propriile puteri şi pe propriile intuiţii, pentru că acolo Sus, Cineva veghează. Planeta Saturn va petrece 9 luni în zodia Săgetătorului, pe parcursul acestui an, şi deşi este o planetă dură, ea este destul de dreaptă, iar în casa muncii şi a sănătăţii vă poate da exact ce meritaţi.

Apar divorţuri sau despărţiri

Retrogradarea în Scorpion din iunie până în 17 septembrie, adică în casa sentimentelor face posibilă o distragere din zona muncii, acordând o mai mare atenţie  segmentului afectiv. Nu este momentul potrivit să transformaţi o relaţie ocazională în ceva pe termen lung. Gândiţi-vă bine! De asemenea s-ar putea să fiţi nevoiţi să interveniţi în viaţa unui copil, iar aspectele vă interzic să o faceţi ca şi cum aţi dori să trăiţi dumneavoastră propria viaţă. Lăsaţi lucrurile cum le-a dat Dumnezeu. Şi în relaţiile cu ceilalţi membrii ai familiei puteţi deveni destul de critici, dacă nu ţineţi cont şi de problemele fiecăruia şi de încărcătura momentului. Nu vă puteţi permite multe greşeli de comunicare. Cei tineri care se vor afla în faţa unor examene, ar trebui să acorde maximum de atenţie acestora, deoarece anul acesta le pot lua, dar cu multă muncă. Problemele de sănătate vă vor da şi ele bătăi de cap, mai ales celor ce aţi fost supuşi deja unor lungi serii de investigaţii. Foarte mulţi veţi apela şi la terapiile complementare, nefiind satisfăcuţi de ce v-a spus medicul, decizie foarte bună de altfel. Viaţa sentimentală va cunoaşte o îmbunătăţire şi pentru cei ce au ales singurătatea până acum. Fixaţiile, obsesiile, frânele, vor putea fi înlăturate, în locul lor aşezându-se dorinţa de viaţă în doi, cu posibilitatea de a procrea. Pentru cei ce sunt implicaţi în relaţii fără finalitate sau care scârţie de mult timp, cele 3 luni (iunie-septembrie) de retrogradare a planetei Saturn, pot veni cu soluţii.

Iată de unde poate veni ajutorul suplimentar!

Cristalele energizate şi isopul, nelipsite. Culorile anului: argintiu, alb, bleu. Milostenii: luni şi sâmbătă.

Ce alimente trebuie să consumaţi!

Hrana Racilor poate fi compusă din alimente bogate în fibre, legume şi fructe cu multă vitamina C, lactate puţine, un ou pe săptămână, carne de două ori pe săptămână, sucuri din legume şi fructe, ceaiuri din fructe de pădure şi flori de arbuşti de mai-iunie. Cafea puţină sau deloc, băuturi alcoolice foarte, foarte puţine (de preferat berea), dulciuri de fabrică deloc. Rugăciunea se face când se înserează indiferent de anotimp, iar în nopţile cu lună nouă, şi înainte de culcare. Mai multe amănunte şi despre celelalte zodii găsiţi vizitând site-ul http://www.bioenergoterapeut.ro.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie